SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Docela rád bych se dozvěděl pravdu které svařování je našemu zdraví nejvíce škodlivé a naopak které nejméně. Děkuji
Ještě bych poprosil o zvláštní pozornost nerez oceli se kterou pracuji už několik let a s přibývajícím věkem vyrůstají obavy o moje zdraví....
....jak se zdá,většinou v tomhle máme jasno a nikdo se k tomu raději nechce vyjadřovat.Navíc jsem čekal stejně jen odpovědi od lidí z "kanceláře",kteří budou tvrdit,že je to v podstatě neškodné a nijak zvlášť nebezpecne.Takze preji vsem zacatecnikum i dlouholetym fusherum dlouhe leta.
Editoval ulcer (14-06-2011 05:29:36)
ulcer napsal(a):
....jak se zdá,většinou v tomhle máme jasno a nikdo se k tomu raději nechce vyjadřovat.Navíc jsem čekal stejně jen odpovědi od lidí z "kanceláře",kteří budou tvrdit,že je to v podstatě odškodné a nijak zvlášť nebezpecne.Takze preji vsem zacatecnikum i dlouholetym fusherum dlouhe leta.
myslím že svařování nerezu je v podstatě odškodné
http://ciselniky.dasta.mzcr.cz/cd_ds4/h … /AJEFM.htm
Nebo shlédni film Erin Brockovich.
Editoval Petr (12-06-2011 18:42:18)
ulcer napsal(a):
....jak se zdá,většinou v tomhle máme jasno a nikdo se k tomu raději nechce vyjadřovat.Navíc jsem čekal stejně jen odpovědi od lidí z "kanceláře",kteří budou tvrdit,že je to v podstatě neškodné a nijak zvlášť nebezpecne.Takze preji vsem zacatecnikum i dlouholetym fusherum dlouhe leta.
Zemřeš hroznou smrtí UNGAUNGA...
p.s. nejsem z kanclu, dělám s nerezem už 10rok, sváření a zámečničina.