SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
AHoj, zvažuji o koupi nové svářečky a jako začátečník vás prosím o radu. Chtěl bych vařit hrubší materiály ( max. do tlouštěk 8mm) ale taky i nějakou tu plechařinu u auta a podobně...jediná svářečka na které jsem vařil tak byla Compact 329 a tak zatím nemám možnost porovnávat....několikrát dokola jsem pročítal forum a hledal názory, ale i tak se stále nemohu rozhodnout...začal jsem uvažovat o svářečkách od Omicronu, ESAB a nebo o zmiňovaném compactu...chci spolehlivou svářečku která se mi "nevys*re a taky s lehce dostupným materiálem.....jsem ochoten investovat max 30 000, ale jsem mladý a nechci šlápnout vedle a tak vás moc prosím o vyjádření, děkuji...
Ono ani tak moc nebude záviset na typu svářečky jako na kvalitním a dostupném servisu. Takže hodně uvažovat, od koho zdroj koupíte. U naprosté většiny zdrojů dostupných na netu je vidět, že parametry se v jednotlivých skupinách moc neliší. Existují svářečky v provedení hobby a v provedení profesional. Na tomto fóru najdete v diskusích i několik prodejců, ti dobří ale stejně prohlásí, že si musíte vybrat z celkové nabídky sám. Nikdo si nevezme na triko případné výtky ke "špatným" radám.
pokial to bude daco od esabu alebo omicronu tak za 30 litorov sa zly stroj ani kupit neda
Dobrý den,
http://www.svarecky.com/jak-nakoupit-svarecku/
přeji úspěšný nákup.
Zdeště