SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
prosim o radu mohol bo som zvarat tlakvu nadobu elektrodami
121
Mohl, ale radši ji pak netlakuj!
Pokud neuvedete z jakého materiálu ta tlaková nádoba je, jaké má rozměry, typ dna a za jakých podmínek bude pracovat, tak nelze otázku zodpovědět. Nelze totiž spočítat zatížení svárů.
jirkati napsal(a):
Pokud neuvedete z jakého materiálu ta tlaková nádoba je, jaké má rozměry, typ dna a za jakých podmínek bude pracovat, tak nelze otázku zodpovědět. Nelze totiž spočítat zatížení svárů.
je zelezna 40cm
No, železná ta nádoba určitě není. Určitě je z nějakého druhu oceli. Typ dna je také důležitý, protože vsazené dno je svařováno nějakou verzí koutového sváru, čili počítá se pevnost sváru ve smyku. "Vyboulené" dno je pak svařováno tupým svárem a počítá se jako tahové napětí. Důležité jsou podmínky provozu, t.j. pracovní tlak, pracovní teplota, medium. Z pracovního tlaku a pracovní teploty se spočítá zatížení svárů, to dá představu o přídavném svařovacím materiálu pro daný materiál nádoby. Medium zase určuje budoucí úroveň koroze, tedy požadavek na bezpečnost provozu.
moc ti dakujem ale us osm si todal zavarat kamaratovi autogenem
Je to na dřevo plyn , prostě kdyby měl někdo kousek něčeho kvalitního tak bych byl rád protože kupovat celou tabuli ve feroně je na h.....
Editoval weltonsee4 (24-03-2015 12:48:35)
???????????
weltonsee4 napsal(a):
Je to na dřevo plyn , prostě kdyby měl někdo kousek něčeho kvalitního tak bych byl rád protože kupovat celou tabuli ve feroně je na h.....
Ládes napsal(a):
???????????
weltonsee4 napsal(a):
Editoval JARDA V (25-07-2015 16:07:22)
No, a co použít pivní nerez sud, když má průměr 400mm?
Evito, myslím, že už to za ty 4 roky vyřešil..taky jsem trochu pochytračil se skluzem :-D
Mně dostal ten čerstvý nicneříkající příspěvek v již dávno neaktivním tématu.Proto ty otazníky
Ládes napsal(a):
Mně dostal ten čerstvý nicneříkající příspěvek v již dávno neaktivním tématu.Proto ty otazníky
Můj předchozí příspěvek byl první z mobilu a nějak se nepovedlo napsat vzkaz mimo původní příspěvek. Když se někdo zaregistruje, napíše jeden (nicneříkající až zmateně znějící) příspěvek a má pod čarou tři odkazy na nějakou jazykovou školu, je to nejspíš reklama pod čarou a admin by to měl smáznout.