SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den,rád bych se zeptal,jastli někdo z vás nemá zkušenosti se kuklami této znacky,máme v práci jen odsávání Kemper,ale na netu jsem našel i nějaké samostmívací kukly od této firmy.Nepatří mezi ty nejlevnější a mají snad i údajně bezbateriovou kazetu,která navyžaduje údržbu.Tak by mě zajímalo,jestli se tyto kukly řadí mezi opravdu kvalitní a spolehlivé profi-kukly.Děkuji předem za vaše názory.S pozdravem Momák...
momák napsal(a):
Dobrý den,rád bych se zeptal,jastli někdo z vás nemá zkušenosti se kuklami této znacky,máme v práci jen odsávání Kemper,ale na netu jsem našel i nějaké samostmívací kukly od této firmy.Nepatří mezi ty nejlevnější a mají snad i údajně bezbateriovou kazetu,která navyžaduje údržbu.Tak by mě zajímalo,jestli se tyto kukly řadí mezi opravdu kvalitní a spolehlivé profi-kukly.Děkuji předem za vaše názory.S pozdravem Momák...
Akurat mi vcera hadam buduci svokor ukazoval kuklu Kempper ale bez kazety, cize nieje samostmievacia, je vyborna v tom ze sa dvihnut cierne sklo a je tam obyc. pri ktorom mozes brusit,ale ak chces da sa tam dokupit samostmievacia kazeta, ale ta stoji vyse 100 €, on tu kuklu zohnal za 59 € celkom vyborna cena za taku znacku
Stránky: 1