SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chlapy, omlouvám se, že zde otravuju s tímhle problémem, či možností ušetření. Jedná se mi o nalepovací brusný papír na vibrační brusku. Jedná se o nalepení na suchý zip.Už mi dost vadí neustálé kupování nových papírů (kruhů) na excentra. Židáci za jeden chtěj i 10 korun, to by mě muselo vyjít levnějc si to doma vystříhat (starý nůžky a jedno dopoledne strávit v dílně a nadělat si je na pár let dopředu). Jen nemůžu nějaký páy na netu najít. Vyrábí se vůbec nestříhané? Nebo jsou jen ty v obchodě za ty neslušný prachy?Díky za info!
Hlavně dřevo, a plasty. U dřeva se jedná o zbroušení po opálení barvy, nebo při výrobě nových věcí o srovnávání............
zdravim, odkud jsi?
Editoval alfin.cz (17-03-2012 22:58:05)
Na okna jsem používal vibračku, dá se koupit pás, metráž a ten si jen nastříháš a kopytem uděláš díry pokud odsáváš. Na plasty to chce excentru, tam se kolečku nevyhneš. Mám vyzkoušený že o něco dražší kolečko vydrží 3 dýl jak levný a míň se zalepuje. Ale to jsem v autolakýrnictví.
jsem z jížních čech, Od Kameňákova......................
to je škoda, kdyby jsi měl cestu na prahu, tak si najdi praha kolbenova, AZ-brusivo, koupíš tam pásy za pár korun a vše kvalita. hlavně je tam pán který ti prodá sucháč a pásy na metráž za pár peněz, maj tam dílnu a vyráběj tam hotovej materiál. ochotnej člověk.
az brusivo, mohli by mi to poslat na dobírku? díky za info!
mám pocit že ano, ale jestli ta prodavačka ochotná to prodat to nevim, protože některé věci mi nechává přímo ten chlápek z dílny, ale zeptat se jich můžeš, za to nic nedáš.
Díky za info. Pokusím se smlouvat.............. :-)