SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jestli nekdo potrebujete dokumenty k teto svarecce tak si napiste a ja zaslu
mel bychzajem o tu dokumentaci na mejl me to neslo odeslat diky
Freebiker@seznam.cz
Dobrý den
mel bych na vas dotaz nebo pomoc o radu chtel bych si vyrobit generato s neodym magnety na vyrobu energie ale vsude na netu jsou jen clanky ale zadny aspon castecny popis jak by mel byt provedeny myslim ti parametry, chtel bych aby mel pri 300 otačkach vykon cca 3000W, pri vystupnim napeti cca 29 voltu na dobijeni baterii ale myslim mze lepsi by blo kvuliprovedeni aby generator daval treba 60 , 80 voltu a ktomuto byl pouzity AC/DC menic napeti s hlidanim vstupniho a vystupniho mnapeti? vykonu , zduvodu co nejlepsiho vyuziti vetru a charakteristiky generatoru ale navrhnuti takoveho meneice neni jednoduche protoze musi pracovat na vysoke frekvenci cca 50khz , proto se ptam jestli by ste mi nemohl nejak pomoci rad takovehle veci vyrabim ruce mam docela sikovne ale tyhle odborne znalosti jsou nutne pro pozdejsi spravnou funkci
Prosím , potřeboval bych radu . Mám svářečku Ks 200 a po svaření asi 30 mm zhasne oblouk a podstatně hůře se chytá oblouk znovu.Svařuji basickýma elek.
killer napsal(a):
Jestli nekdo potrebujete dokumenty k teto svarecce tak si napiste a ja zaslu
. Potřebuji schema zapojení sv. usměrňovače KS200. předem děkuji
potrebuju mail
Ahoj, ak by to ešte bolo možné, prosím o zaslanie tejto dokumentácie (aj na ks 200 aj 250). Môj mail je sqad(zavináč)azet.sk. Ďakujem, s pozdravom, sqad.
mas to tam
Prosil bych také o zaslání dokumentace na KS 250. e-mail: foxer007@seznam.cz Předem děkuji za vyřízení.
I já bych poprosil klidně obě, ale KS250 určitě. Předem děkuji JirkaH
piste mi sem E-Maily, nemam jak je zjistit...Poslano fox
prosim o zaslanie dokumentacie na ks250 patex555@azet.sk dakujem.
díky za poslání, přišlo to v poho
jiri.holec@o2.com
Díky
jj chlapy neni za co
Ještě prosím info netušíte jak je napájená řídící elektronika, jaké napětí, má to extra trafo nebo jak to je? Verze elekt. je asi 210 (je to ta kde je 7 tranzistorů a 2 tlumivky v napájení)
Ted uplne nechapu o co konkretne jde ale KSky maj traficko na desce ne? kdyztak mam schema regulace staci napsat jesi 200 nebo 250
Je to KS250 a na desce jsou 2 tlumivky trafo tam sice je, ale to je na feritu a je budící pro řídící elektrody tyristorů. Ta elektronika je odněkud napájená, ale netuším jestli je natvrdo na 230 (což ani trochu nepředpokládám :-) nebo ze sekundáru svařovacího trafa (no to by mohlo být, ale taky se mě to moc nezdá) nebo má vlastní trafo (to bude asi ta správná varianta), ale netuším jake má parametry.
Uz to vim, u KS 200 je napajeni natvrdo 230 a u KS 250 je tam trafko mezi jisticem a ventilatorem, dava asi cca 120 V
Prosím o zaslání dokumentace na KS 250 t148.uds@tiscali.cz děkuji.
Aj ja by som poprosil o zaslanie KS 200 i KS250.Vopred dakujem.(jaroslav.michalec@gmail.com)
t148.uds@tiscali.cz neplatny email
Tiež sa pripájam k prosbe o zaslanie spomenutej dokumentácie na pedros@centrum.sk
Dakujem
Taky bych poprosil o zaslání schémat na výše jmenovanou svářečku. email: jco@centrum.cz
Po zapnutí mě vyhodí jističe i na přívodu pro domek. Doufám že stačí jistič 25A - B charakteristika :-)
Moc děkuji Chose
Ikdyz ten jistic natahujete hodne opatrne tak to vyhodi jistic hlavni? To je spatny, sice tam je dost silnej magnetizacni proudu ale aby to vyhazovalo 25 A jistic. Nekdo ty schemata urcite posle ja je ted v PC nemam tak trpelivost.