SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý deň. Chcel by som niekoho poprosiť mám takúto zváračku RytmArc E+C alebo ECO 140 A dostal som ju od svokra alebo lepšie povedané zdedil po smrti ale nemám nijaký návod aké elektródy tam mám používať a na nete nič také nieje mohli by ste mi pomôcť ďakujem.
podle typu co pišete to vypada na inventor pokud jeto lechky stroj do 10 kg tak jeto inventor a bere vsechny elektrody pokud jeto kolem 20 kg avic tak jeto transformator a bere jen rutilky a kysele elektrory_er 117,ek 103-105 pripadne ek 113 nebo tak nejak..
Má to 13 kg bez káblov tak by to mal byť inventor?
Jo taková 2gramová fotka ....
Bude tam asi štítek nebo aspoň nějaké popisky.
Štítok to má ale neviem ho sem vložiť
miguli napsal(a):
Dobrý deň. Chcel by som niekoho poprosiť mám takúto zváračku RytmArc E+C alebo ECO 140 A dostal som ju od svokra alebo lepšie povedané zdedil po smrti ale nemám nijaký návod aké elektródy tam mám používať a na nete nič také nieje mohli by ste mi pomôcť ďakujem.
Stačí zadat název do vyhledavače název a ejhle, co se (mimo jiné) objeví:
"Nuke - Elektro Bastlirna: Diskuzní fórum
FAQ Hledat Uživatelské skupiny Profil Soukromé zprávy Přihlášení
CASTOLI-EUTECTIC RYTMARC-ECO svářecí invertor 140 A
Obsah fóra Diskuzní fórum Elektro Bastlírny -> Zdroje, UPS, nabíječe, měniče, trafa a svářečky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor Zpráva
EDISOŇák
Neregistrovaný
Zaslal: čt leden 11 2007, 16:33 Předmět: CASTOLI-EUTECTIC RYTMARC-ECO svářecí invertor 140 A
Dobrý den
Mám prosbu .
Dostal jsem svářecí invertor 140 A výše uvedené firmi který měl odpálené spínací tranzistory..."
Tak to vypadá na invertor, co vy na to ???
Fotku vlož dle uvedeného návodu . http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=4044
Inak chlapi ďakujem za ochotu.