SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny, sháním nějaké dokumenty co se týká rozdělení nerezí dle vhodnosti použití .Nedávnol jsem něco našel v PDF,ale bohužel jsem si to neuložil. Tak pokud máte nějaké tipy,budu rád,
Koukni sem na Svarinfo: www.svarbazar.cz/phprs/showpage.php?name=oceli_pouziti Nedávno jsem to dodělal a ještě jsem to nepropagoval. Jsou zde vybraní zástupci všech tříd se stručným popisem a použitím. Pro nerez oceli klikni (nebo odroluj) na třídu 17.
Hledám složení: 17246 - 1.4878 - 321H , nemá někdo po ruce? Předem díky!
Nekde na ulozto jsou Materialove listy bohuzel vic ti ted nepomohu.A to je mam ulozeny v Pc.
bourač napsal(a):
Hledám složení: 17246 - 1.4878 - 321H , nemá někdo po ruce? Předem díky!
Bourači, pro tvoji potřebu by mělo stačit tohle: http://www.azom.com/article.aspx?ArticleID=967
díky, jen mě zaráží že Daltek ve své tabulce neuvádí <2% Mn, zatímco na US stránce to je!
jde o chemické zařízení pro zpracování dusičnanu amoného, soutěžím likvidaci - kdybych to vyhrál abych věděl co s tím provést...
C-0,12(max.);Mn-2(max.);Si-1,00(max.);Cr-17-20;Ni-8-11;P-0,045(max.);S-0,030(max.);Ti-5x(%C-0,03)(min.)
viz lexikon kovů.
bourač napsal(a):
díky, jen mě zaráží že Daltek ve své tabulce neuvádí <2% Mn, zatímco na US stránce to je!
jde o chemické zařízení pro zpracování dusičnanu amoného, soutěžím likvidaci - kdybych to vyhrál abych věděl co s tím provést...
To jako s tím dusičnanem ???
Editoval JARDA V (16-10-2012 00:24:38)
bourači a jak jde pálit butanokyslíkovým plamenem nerez. já to zatím nezkoušel že mám vždy poruce plazmu.
franišek napsal(a):
jak jde pálit butanokyslíkovým plamenem nerez
jestli myslíš jako řezat, tak to nejde, nejde to ohřát a zapálit proudem kyslíku jako běžnou ocel. Jde to jen roztavit a "ukapat" - v nouzi to používám když je v cestě jedna nerezová roura, jde o demolici a vytahovat plasmu nemá smysl.