SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Už jste viděli tuto skvělou vychytávku? U nás to nikdo zřejmě ještě neprodává - škoda.
Více info http://www.weldingtipsandtricks.com/til … inger.html
Ahoj
V příštím měsíci mi kamarád pár kousků přiveze z USA. Pokud by někdo měl zájem...neměl by být problém. Co jsem počítal (podle odkazu výše) tak by to mělo vyjít cca 175Kč za kus v případě koupení velkého balení s počtem 12ks
S pozdravem
Petr
Měl bych o kus zájem jistě se najdou další zájemci.
Ja bych mel zajem o dva kusy.
PetrN napsal(a):
Ahoj
V příštím měsíci mi kamarád pár kousků přiveze z USA. Pokud by někdo měl zájem...neměl by být problém. Co jsem počítal (podle odkazu výše) tak by to mělo vyjít cca 175Kč za kus v případě koupení velkého balení s počtem 12ks
S pozdravem
Petr
poslal som ti mail s "objednavkou"
take jsem Ti poslal mail, díky
Ahoj
Tak jsem objednal balení s 12 kusy. V současné době je jich už 10 zamluveno a 2 si nechávám pro sebe. Další již objednávat u kámoše nehodlám. Všichny co mají zamluveno, kontaktuji na jejich e-mail.
s pozdravem
PetrN
vychytavka dobra,ale pevna ruka je pevna ruka....
Hlásím, že je to přesně měsíc a den, co jsem si objednal 3-pack. USPS to jako "International letter" celou tu dobu čtyř týdnů honí po státech.
Takže moc se mi líbí, že globální vládci světa za velkou louží za moje prachy nejsou schopní přečíst adresu napsanou latinkou a že nejsou schopní podívat se do mapy nebo do googlu, v který části americkýho kontinentu vlastně leží ta Czech republic.
*kurnik*
Takže nakonec dopísek dorazil po měsíci a dvou dnech. Takže thanks Uncle Sam
Editoval tatanka (23-02-2013 20:15:00)
tatanka: objednaval si to na ich stranke? www.weldingtipsandtricks.com?Maju tam aj pekne tricka...kolko stalo postovne do čr?? diky
Warlockvw napsal(a):
tatanka: objednaval si to na ich stranke? www.weldingtipsandtricks.com?Maju tam aj pekne tricka...kolko stalo postovne do čr?? diky
tie tricka su z nejakeho special materialu, alebo maju len "zvaracie" pomalovanie
nie je uz lepsie toto
http://www.weldis.cz/ochranne-pom/svaro … -esab.html
ale ta cena
no myslim,že su to obycajne reklamne tricka,na zvaranie to podla mna neni...ale tie esab su pekne veci ale aj ceny:D
Warlockvw napsal(a):
jj, objednaval jsem to přesně tam. Bral jsem 3-pack za $31.99 a k tomu "Shipping and handling" $9.18
Tákže včera mi poštou přišlo to drahý tričko od esabu , vcelku příjemnej materiál, střih taky dobrej - jen by mohlo být delší aby drželo v kalhotech :)včera jsem zkoušel jak je ohnivzdorný - rukáv jsem podpálil zapalovačem a vážně se nic moc neděje(tkanina trochu změnila barvu), dneska jsem ho měl 10 hodin na sobě při MAG svařování a není tam ani známka, že by se to propalovalo(úmyslně jsem si nebral sv. rukávy, u ostatního oblečení mám vždycky "prostřílený" hlavně rukávy), uvidíme co se stane po vyprání - výrobce psal, že si to tyhle vlastnosti udrží.
Takže za mě zatím dobrý
Szabitch napsal(a):
Tákže včera mi poštou přišlo to drahý tričko od esabu , vcelku příjemnej materiál, střih taky dobrej - jen by mohlo být delší aby drželo v kalhotech :)včera jsem zkoušel jak je ohnivzdorný - rukáv jsem podpálil zapalovačem a vážně se nic moc neděje(tkanina trochu změnila barvu), dneska jsem ho měl 10 hodin na sobě při MAG svařování a není tam ani známka, že by se to propalovalo(úmyslně jsem si nebral sv. rukávy, u ostatního oblečení mám vždycky "prostřílený" hlavně rukávy), uvidíme co se stane po vyprání - výrobce psal, že si to tyhle vlastnosti udrží.
Takže za mě zatím dobrý
tak to som rad, ze na tom odeve nieco je. ja mam uz dva dni bundu a nohavice z toho isteho matarialu. zvaram len tigom, takze najvacsia hrozba je od brusky - hadam to nieco vydrzi za tie koruny.
pokial sa to osvedci, na leto by to tricko bolo dobre - tiez sa obcas nachytam, ze zvaram len v tricku a potom som opaleny do "V"
od esabu pouzivam rukavice tig soft a tig supersoft - tie tig supersoft by mohli vydrzat trosku dlhsie, tig soft vydrzia dost a su celkom ok.
Editoval rcp (21-03-2013 21:13:56)
Sice starší topic, ale zajímám se o ten návlek na prst. Máte někdo doma navíc nebo budete objednávat? Měl bych zájem.
http://www.weldaseurope.com/CZaccessoriesVarious.html
Dnes jsem poptal návlek na prst "TIG finger" u fi. Vochoc Plzeň. Dám vědět.
TIG finger jsme schopni dodat. Cena za jeden kus je 162,40 Kč bez DPH.
To mi odpověděli u fi. Vochoc Plzeň
Radek09 napsal(a):
TIG finger jsme schopni dodat. Cena za jeden kus je 162,40 Kč bez DPH.
To mi odpověděli u fi. Vochoc Plzeň
Také bych chtěl TIG finger, ale v jejich katalogu sem to nenašel.
Tuhle jsem ten "prst" viděl na ebay, když jsem se koukal po věcích na TIG, tak snad to už není problém ...
kolko stoji ten TIG prst?cca
Podívej se třeba sem: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi … ;_from=R40