SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobré ráno!
Dostala se mi do rukou co2 svářečka italské výroby mig kombi 190 .Nemáte náhodou někdo nějaké informace o tomto stroji? Už jsem prolezl celý net a nic jsem nenašel.Je to firma elettromeccanica F.lli Danese jejich stranky nefungují
dejste sem fotku svařečky, pod mig kombi 190 se zobrazuje gude...
Editoval alll (08-11-2013 21:00:41)
No jestli to nebude ono. Gude, jedna z firem na šmejdy.
Tak to je ono doufam že mi někdo poradí.
ty fotky maaji male rozlišeni při vkladani fotek do fora je nejlepší nastavit rozlišeni 640x480... vzhledove se podabá tomuhle:http://www.clarkeservice.co.uk/manuals/mig_welders/mig190_260t.pdf nefunguje neco na tom stroji?
Editoval alll (09-11-2013 23:02:49)
už je to lepší?
co znamenají ta čísla?
je to k něčemu nebo to nemá cenu léčit nejsem profi svářeč na takové domácí žvíkání
Ta svařečka na napajeni 220v umi v amperech 25 až 170A NA 35% A NA 380V 40A až 190A na 25% ty čisla jsou tabulka zatežovatel ktery zvladne.. vykonove je dost v pohodě na to domací svařovaní stačí. zaleží jestli funguje v plnem rozsahu svařovacích stupňu, jde oto jestli plynule podava drat a pod případna oprava drobností je možná, vymena bovdenu hořaku, spotřební dily hořaku spička, hubice a pod...
Aha, tak to GUDE asi nebude.
nevíte někdo kde se dá sehnat tištěný spoj