SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdarec zkušení svářeči, podařilo se mi splašit tuto svářečku za dobré peníze, jen k tomu nemám návod. Nemáte někdo info popř jakékoliv informace o této svářečce, co umí zvládne, prostě nějaký návod, manuál. Díky moc za odpovědi
Bazoš? Za 8500,-?
ilustrační foto
Editoval MartinSparco (13-01-2014 21:34:08)
Jo je to ona PROČ? , šel s cenou trošku níž. Nakonec jsem za tu cenu dostal i novou kuklu a zbytek věcí co mu zbyl, spreje vazelíny, hubice, bowdeny.
Nic, v pohodě, taky jsem se na ni díval. Ale koupě nyní nebyla prioritou. Škoda. Pokud fachčí jak má, tak to bude dobrá koupě. Na fotce vypadala trochu odrbaná, trochu nabořená. Jinak Selco obecně vychvalují. Toto je starší, už navyráběný model, ještě to nemusí být vykostovaný. Nová stála celkem ranec.
Editoval tomvec (13-01-2014 22:01:40)
Naživo vypadá opravdu hezky, nikde nabořená, jen hadice hořáku špatně drží v čelní straně, říkal za to raději netahat, tak jak bude čas se kouknu co tam chybí aby to drželo. No u mě to taky nebylo prioritou ale byla to jediná svářečka v MS kraji kterou jsem stihl koupit. Jinak bazos je totálně prolezlý a pokud u toho nesedíš tak na žádnou kloudnou nenatrefíš. Se divím že jsi ji tam zastihl, hned jsem mu volal a říkal at to smaže :-D že je moje. Naštěstí už je doma a můžu si konečně posvařovat co se mi nakupilo za ty roky.
Selco je dobrá koupě.My v práci máme jak elektrodové svářečky, tak MIG/MAG, ale synergické zdroje, takže trochu jiné ovládání.Tady jsem našel jen toto, je to novější ovládací panel, ale něco je stejné. http://www.promis.info.pl/repozytorium/ … 4000xp.pdf
Jinak je to klasika, bude to chtít ozkoušet co to dělá a přijde se na to.Ještě bych zkusil napsat o manuál české zastoupení firmy Selco, jsou ochotní, jistě vyhoví.