SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 12-11-2014 20:32:03

FilipC5
Člen

Nemohu sehnat. Poraďte prosím.

Čau chlapi. Prosím vás nevíte kde se dají koupit tyhle rychlospojky? Už jsem prolez snad všechno na internetu i na ebay a nic jsem nenašel. Je to na lahev integra, Ale asi na to žádné příslušenství nedělají nebo nevim kde to kupují.  Bohužel mi nejde vložit obrázek takže posílám odkaz http://www.haasmont.cz/files/Rychlospojky.pdf  Jsou to ty 2  vpravo dole, (variabilní rychlospojky)

#2 14-11-2014 06:49:48

bobobo
Člen

Re: Nemohu sehnat. Poraďte prosím.

#3 16-11-2014 07:51:07

FilipC5
Člen

To to mi uniklo,škoda že tam není obrázek. Poslal jsem jim dotaz. Tak snad to vyjde. Každopádně děkuji za tip. Dám vědět jak to dopadlo.

#4 16-11-2014 22:53:18

bourač
Člen
Místo: Doksy, Máchovo jezero
Web

tuhle rychlospojku mám doma, dostal jsem ji kdysi od Airproduktu když jsem od nich ještě bral plyny, pasuje na 300barové kyslíkové lahve, jestli i na argon netuším.

aha nevešel se mi celý obrázek na monitor, asi potřebuješ ty s odbočkou, zkusil bych firmu Airprodukt - technické plyny, tohle prodávaj za dotovanou cenu svým odběratelům...

Editoval bourač (16-11-2014 22:57:07)

Likvidace ocelových konstrukcí. Excelentní paliči železa. A nově také dřevorubci.
Plasmy. Přímočaré pily ocasky. Ruční orbitální pila (za studena). Utahováky. Sbíjecí kladiva. Plošiny. Jeřáby.
Vaření obalenou elektrodou (Lorch).
Práce ve vysokých výškách a v hlubokých hloubkách. Práce v jedovatých a výbušných atmosférách. Nic levného.

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla