SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Unihero napsal(a):
já EN 287-1 s neomezenou tlouštkou, všechno CO, jako zaměstnanec a mám 160 kč na hodinu. jsem spokojený.
když je to v čistém, na ruku tak můžeš bejt spokojenej
Laco-welder napsal(a):
Unihero napsal(a):
já EN 287-1 s neomezenou tlouštkou, všechno CO, jako zaměstnanec a mám 160 kč na hodinu. jsem spokojený.
bylo to v hrubém.
ted v jiné práci mám jiné peníze.
Unihero napsal(a):
Laco-welder napsal(a):
Unihero napsal(a):
bylo to v hrubém.
ted v jiné práci mám jiné peníze.
Hmm, tak to abych taky zašel za šéfem ať mi nějakou tu korunu přidá, protože to co tu čtu snad není ani možné... Sice si moc nestěžuju, ale vzhledem k oprávněním co mám a co všechno v práci zastanu, se mi zdá odměna nižší než by měla být... :-/
zdravim, chtel bych se zeptat o kolik si mam rict kdyz mas zkousky EN 287-1 135 hl045 t13
EN 287-1 135 BW 1.1 S t1.5 PA,PG
EM 287-1 135 FW 1.1 S T1.5 PB
EN 287-1 141 S8 hl 045 t2 (tigem vařím uz temeř rok a 135 moc praxe nemam sem tam v praci neco zavarim ale prevazne tiguji nerez ocel) diky moc
Cena svářeče není daná jen tím kolik má certifikátů, ale hlavně tím si s danou prací dobře poradit - čtení výkresů, vypracování si postupu svařování, kvalita svárů... To nejde říct za těch X certifikátů si řekni tolik a tolik...
Roman: Raz som predával auto cez kamaráta ,ktorý mal autobazár. Na otázku koľko za to auto môžem pýtať povedal koľko len chceš,
ale koľko dostaneš je druhá vec. Každá firma má nejaké limity na ktorú pracovnú pozíciu koľko peňazí je ochotná dať. Teda skús zistiť aké sú v danej firme platy a až tak môžeš reálne žiadať . Tak ako píše Rellik počet certifikátov veľa nezaváži teda pokiaľ firma nepožaduje tie isté certifikáty,ktoré máš tam totiž može ušetriť na školení. Zúčastnil som sa na pár výberových konaniach aj ako prísediaci a môj názor je netreba sa v žiadnom prípade podceniť ani nadceniť ,ale snažiť sa predať a hlavne tým čo vieš.
Dokonce není ani důležité, jestli se ucházíte o práci ve firmě, nebo jestli se snažíte najít práci ve schwarcsystému. Hlavně ale své znalosti a zkušenosti prodejte, ale nenadsazujte. Na to se rychle přijde a zkušební doba už překvapila hodně zájemců o práci, nejen svářečů.
diky. jsem ve firme ktera vyrabi a opravuje vlaky ve slezsku. takze moc tech pracovnich prilezitosti pro tigare neni... jinak nastupni jsem dostal 110 hrubeho plus priplatky za svarecaky atd.... uz tam budu skoro rok tak nevim zda si po roce rict o zvyseni nebo mam byt spokojeny s tim co mam. ve firme jsme pouze 4 tigaři na nerez) a chlapi co delaji s co2 maji po xletech stejne penize jako ted ja.