SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den.Mám doma tento invertor.Po zapnutí se rozsvítí kontrolka přetížení a nelze svařovat.Proměřoval jsem silové součástky,některé vykazují průraz,špatně se mi v tom zapojení orientuje.
Chtěl bych poprosit,zda někdo má od tohoto invertoru schéma,nebo věděl by,kde se dá najít,zda by mi ji mohl poskytnout.
Předem všem děkuji za příspěvky.
Schéma tohoto inventoru se nachází v archivu svarfora tady:
http://www.svarbazar.cz/phprs/download. … mp;sekce=3
"MiraGSX"-Děkuji Ti za velmi rychlou odpověď.Měl jsem s tím trochu větší problémy(myslím se stahováním schémy).Nevím,zdali je chyba na mé straně,nebo je zde.Když jsem kliknul na "Stáhnout",začalo načítaní a naskočilo upozornění,že nelze najít stránku.
Nakonec jsem toho nechal,až později jsem objevil,že mám něco staženo.Byla to schéma MiniWELD98.Na jiných stránkach mi to nedělalo,šlo stahovat bez problému.
Není vůbec zač.
Poděkování patří těm, kdo jej sem pracně scanovali a nabídli k volnému stažení.
Kdyžtak dej vědět co ti vlastně odešlo.
Editoval MiraGSX (25-03-2009 21:03:42)
Ten odkaz je plně funkční. Schéma je v pdf souboru a stáhnout jde. Ale dnes jsem si několikrát všiml, že server, kde Svarinfo hostuje, měl nějaké výpadky a byl nestabilní (zejména pomalé odezvy). To asi byl důvod, proč to nešlo. Nicméně už je vše v pořádku.