SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování


Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !


Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování


#51 22-04-2010 22:38:16

jova
Člen
Registrovaný: 09-09-2007
Příspěvky: 7

Re: Kyslíko-vodíková svářečka

TO welder - osobně by jsem ještě přidal pár článků. Napětí toho zatíženého inventoru bude odhaduji kolem 20V. Pokud si ty dva články vezmou cca 6V, a něco se ztratí v kabelech, tak ti bude zbývat ještě napětí řekněme na další 4 články.
Pokud je zapojíš, docílíš toho že se ty dva články nebudou zbytečně proudově přetěžovat, nebudou se přehřívat a vařit prudkým vývinem plynů a tím pádem se bude z nich uvolňovat méně páry a strhnutých kapek elektrolytu.

TO Edison kyslíkovodíkový plamen je moc rychlý a horký na to aby se stačil ochladit na mosazné mřížce. Je ho třeba zhasnout buď originální pojistkou nebo použít alespoň nějaký brusný kotouč s mikroskopickými otvory. Mrkni se do mého návodu nebo jinam jsou tam popsané postupy.

Offline

 

#52 29-08-2015 21:46:45

landiis
Člen
Registrovaný: 29-08-2015
Příspěvky: 1

Re: Kyslíko-vodíková svářečka

zdravím všechny,

mám z maloseriové výroby "elektro-chemicko-kyslíko-vodíkovou svářečku. Vím že byla vyrobena v malé serii kdesi v okolí Děčína. Prý ji chybí, jakási "náplň" snad louh. Máte s tím nějakou zkušenost. Svářečka už je nějakou dobu odstavená, stačí naplnit a svařovat, či je nutné nějaké seřízení. Lze tyto svářečky někde servisovat?

děkuju

Offline

 

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla

Powered by PunBB

SVARFORUM diskusní fórum o svářečkách, svářečích a svařování kovů i plastů.
Ze skupiny SVARWEB - portál vašeho svařování.   2005 Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in /DISK2/WWW/svarforum.cz/www/forum/footer.php on line 139  -  2024


Doporučujeme:  Dětské montérky a maskáče