SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
kempi minarctig evo 200 mlp napise niekto kto ju vlastni ako pracuje?? skusenosti dakujem
Zdravim mame tieto masiny 3 dve su bez pulzu a jedna s pulzom zvaracky su to dobre jedna bola v servise menila sa nejaka zakladna doska neviem moc o aku suciastku sa jedna viem na zvaracke len vymenit kabel ale tato zavada bola asi sposobena nespravnym pouzivanim to znamena ze nie vzdy sa po zvarani na vyssich prudoch nechala dochladit a vypla sa bez dochladenia ..to nam povedal servisak ze je to zakladna chyba ktoru zvaraci robia ...My sme teraz zacali kupovat ewm picotig 200 je zrovnatelna za nezrovnatelnu cenu hlavne horakov horak 8 m kemppi s otocnym krkom stoji okolo 400 euro binzelacky stoji 250 co je dost rozdiel.Ventilator pri elektrode sa toci stale pri tigu sa zapne po par sekundach aj ked sa zvara na nizkych prudoch.Pri ewm sa napriklad do 70 amperov myslim ani nezapne ale je pravda teraz je chladno ovladanie je jednoduche zvladne kazdy na prvy krat
Editoval tomas brisuda (08-03-2016 21:25:43)
tak uvidim cena je tam dvojnasobne menej na vsetko ken radsej dam viac ked kazdy ospevuje kemppi ale pokazit sa moze vsetko tak to byva.. este som rozmyslal nad lincoln elektric invertec 220 tpx pfc... budu ssa snou zvarat potrubia ... esab caddy 2000i mi bolo vyhovorene
kemppi je dobra podla mna jedna z najlepsich ale my sme presli na ewm a nelutujeme na ten picotig je zaujmave prislusenstvo taka akoby ochranna krabica do ktorej tu zvaracku das a s dost odolnej sa stane este odolnejsia..s kemppi chybu neurobis a s ewm takysto nie ja zvaram s ewm ale 230 tetrixom acdc to je neskutocna masina a nasi zvaraci si takysto nevedia tie male picotigy vynachvalit ale ako hovorim ak chces kemppi kup kemppi chybu neurobis
popozeram obvolame co to a uvidime 😄 ,, kde sa daju kupit ?? este som ich nehladal na nete tie vase stroje
tak ten vaw to je ba kemppi len to som pozeral ale kamos mi vravel ze jeho kolega mal horak a nie org kempi a za 200 eur
to som pisal hore ze sa da prerobit aj iny horak na kemppi len to treba vediet a ja to neviem ja som zvarac nie elektrikar
tetrix 230 tuez dobree
picotig ma pfc
ake neda sa chladenie nan napojit ze?
neda sa chladenie pripojit az na 230 tetrix a vyssie
to by asi ani nebolo treba myslim