SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Po dlhom porovnávaní všetkého možného prišla domov ewm picomig 305 d3 puls tkg
ešte jej bude treba nejaký vozík lebo ten origo podstavec je blbost za veľa €.
Editoval tomi911 (09-07-2017 01:34:12)
Není to na doma trocha luxus? ale zase jak to má člověk jako koníčka tak se nechce trápit s Čínou
Mohol by dat cenu aspon orientacne za co sa to da splasit aby ludia mali predstavu.
Mozno ma tolko prace ze sa mu to v kratkom case vrati a ulahci mu to pracu.
Kde je Evita maju v zvarackej skole prazdniny ?
Hiii...
I na domácí, víkendové, vaření se vyplatí špičkový stroj. Člověk má práci hotovou hned, kvalitně a pak se může válet na zahradě u bazénu 😂
No mám pocit ,že takové hračky si nekupují váleči u bazénu. Třeba já jsem si koupil pro radost mw2200 je neděle a já jsem vylezl z dílny. Mám pocit že cena bude zhruba stejná já dával 118 litru
I největší makáč si musí někdy odpočinout:) Ale je pravda, ze při ceně 118 za stroj to asi úplně váleč nebude
Editoval DzordanoBruno (09-07-2017 16:24:36)
no hezký, tohle nemáme, pro naše potřeby moc výkonná, nám stačí 180 puls na 230 V, no fofr, připravujem 14.7. zkoušky, kdyby jste se chtěl někdo přidat,můžete, hi
Evito jak přidat to jako že si zaprskám a dostanu papíry?
No, přece nebudem buzerovat profiky kteří změněj zaměstnavatele a odejdou s holou protože certifikáty platily pro určo podnik, a že jich přibejvá, pokud zavaříte požadovaný vzorek dle normy před zkušebním komisařem a napíšete test není co řešit, když se povede zacálnete a bude, vždyť to jsou zkoušky na práci, tohle se neokecá, hi
14.7.nemohu , slavím přirozeniny .
bo bo si děláš sranda ne já jsem také 14 7 tak gratuluji
Tak si zagratulujeme ked uz sme tu 3ja
tak to je velká náhoda
evita no testík by asi byl průser ani nevím co tam bylo .Je to dávno. No a trocha zaprskat to bych snad zvládl. Ale abych také nebyl překvapen. Člověk celý život svařuje a nakonec zjistí že vše co se naučil byl o špatně.
No debatu som rozpútal, tak po poradí:
cena 3600 bez dph samo sebou holý stroj
nie je na " domáce žvejkáni" nie je to orbitka
zákazkove zvaranie dielov od výmyslu sveta a ich montáž ma oficiálne živí
url=http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.php?image=./uploads/1617_20160414_085746.jpg]
[/url]
tomi911 napsal(a):
No tak sa začíne zoznamovať
Tak to jsme něco jako nevlastní bráchové