SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
dobre kolesa si tam dal
tarzan napsal(a):
dobre kolesa si tam dal
Je to kvuli stabilite a prevaze i v horsim terenu. S bombou to bude docela tezke.
A hlavne zosuladit posuv so spetnov vazbov ... ma to velký priemyselný konektor na ovládanie ... Jednoduché to nebude na spojazdnenie :-)
atishajn napsal(a):
A hlavne zosuladit posuv so spetnov vazbov ... ma to velký priemyselný konektor na ovládanie ... Jednoduché to nebude na spojazdnenie :-)
To uz je davno hotove. Ted se jen svaruje vozik.
ta masina vypada perfisne ak smiem vediet aka bola cena ?
na ebay som nasiel cez 3000 dolarov :S
Pěkný, ale přijde mi trochu ujetý dělat se v dnešní době s takovým komplikovaným ovládacím panelem, když kontejner barevných displejů je dneska od číňana za hubičku. K tomu pár tlačítek a kvalitní enkodér a při programování mám prakticky neomezené možnosti, oproti kupě LEDek, tlačítek a 7segmentovek. A ve výsledku tenhle superkomplikovaný panel může být na výrobu dražší, než to LCD s enkodérem.
Ten stroj je primarne urceny na roboticke zvaranie myslim priemyselna masinka
Ked dal fotky tak som bol nadseny prave tym jednoduchym priestrannym panelom skoda toho externeho podavaca.
Mozno JIRKATI vysvetli preco je to takto kvoli ramenu a dlhemu posuvu ?
Aleš_: OTC panel vidis vsetky parametre a dokazes to prepnut aj v rukaviciach.
Uplne zle to maju nove masinky vsetko jednym rotacnym s tlacitkom. priklad: ked sa pokazi dialkac k TV hmm potesi ze?!
Kazda zmena ist do kontextoveho MENU. V predajni ste uneseny potom v garazi clovek vytriezvie a zacne nadavat.
Hlavne v pripade opotrebovania tych jazyckov po case a mikrospinaca to zacne byt prudko otravne. Pozrite si video
Clovek na videu stym ma tiez trosku problemy a to ma pokoj a klud a nie stres ked nad nim stoji zakaznik.
abusek napsal(a):
....popripade poradit s nejakou vychytavkou.
OTC ma ako volitelne prislusenstvo 2 typy dialkacov viac info tu to aby si si setril krize a kolena
Mozno casom vodne chladenie dolu a stroj dat hore.
Vychytavka retiazka na flasku s takym T zarezom aby tam drzalo oko retaze
mozno niekde bokom natocit kabel s horakom pri presuvani a moznozt zavesit horak inak tomu niet co vytknut pekna praca.
Editoval ihlan (10-11-2017 08:44:36)
ihlan napsal(a):
Ten stroj je primarne urceny na roboticke zvaranie myslim priemyselna masinka
Ked dal fotky tak som bol nadseny prave tym jednoduchym priestrannym panelom skoda toho externeho podavaca.
Mozno JIRKATI vysvetli preco je to takto kvoli ramenu a dlhemu posuvu ?
Aleš_: OTC panel vidis vsetky parametre a dokazes to prepnut aj v rukaviciach.
Uplne zle to maju nove masinky vsetko jednym rotacnym s tlacitkom. priklad: ked sa pokazi dialkac k TV hmm potesi ze?!
Kazda zmena ist do kontextove MENU. V predajni ste uneseny potom v garazi clovek vytriezvie a zacne nadavat.
Hlavne v pripade opotrebovania tych jazyckov po case a mikrospinaca to zacne byt prudko otravne. Pozrite si video
Clovek na videu stym ma tiez trosku problemy a to ma pokoj a klud a nie stres ked nad dnim stoji zakaznik.abusek napsal(a):
....popripade poradit s nejakou vychytavkou.
OTC ma ako volitelne prislusenstvo 2 typy dialkacov viac info tu to aby si si setril krize a kolena
Mozno casom vodne chladenie dolu a stroj dat hore.
Vychytavka retiazka na flasku s takym T zarezom aby tam drzalo oko retaze
mozno niekde bokom natocit kabel s horakom pri presuvani a moznozt zavesit horak inak tomu niet co vytknut pekna praca.
Diky diky. Ano uvazuji o koupi dalkoveho ovladani za 150€. Co se tyce ovladaciho panelu tak je uplne jednoduchy. Veskere nastaveni je zcela prehledne. Mam k teto svarecce sk manual. Vodni chlazeni asi uvazovat nebudu. Svarecka sice udela 400A ale to doma nikdy a natoz dlouhodobe nevyuziju. Co se tyce retizku tak ten bude posleze. Klasicke 2 zelezne retezy s karabinou. ohledne externiho podavace tak je to taky original podavac otc ktery se pouziva na robotech s touto svareckou a jinac to vymyslet neslo. Komunikace mezi svareckou a podavacem je pres original konektor. Jeste cekam na dvouloziskovy odvijec civky s plastovymi vymezovacimi krouzky kvuli odizolovani dratu vuci voziku a svarecky. Jeste mozna bych to videl na nejakou olechovou uzaviratelnou krabicku na nahradni kontaktni spicky a a kleste. Jeste nejake napady ?
Sprej na hubicu
150 EUR je za ktory dialkovy s LCD alebo ten bez LCD mozno ten zakladny by si spravil aj sam ak mas popis pinov.
Ta retiazka s tou obycajnou drazkou uplne staci nevypadne a lahka manipulacia skoda davat karabinu.
Mat stroj vo vyske kde na to vidis a nemusis sa zohynat je vyhoda aj menej bordelu z dlazky nebude nasavat.
Krabička na rybářské háčky.
To není vtip-' Tam se dobře udržuje přehled. Průměry špiček podle drátu,podle závitu,podle hořáku i
podle výrobce. Je tam i místo na Binzel klíč.
kemppin napsal(a):
To není vtip-' Tam se dobře udržuje přehled. Průměry špiček podle drátu,podle závitu,podle hořáku i
podle výrobce. Je tam i místo na Binzel klíč.
Pro me asi zbytecne. Budu pouzivat jen 1mm spicky se stejny. Zavitem prumerem a na jeden horak.
Abusek: Nafoť prosím ťa aj tú bielu kývačku... Tiež mám jednu na renováciu.
sqad napsal(a):
Odhaduji, že hned za ní s červeným blatníkem je typ 23 Mustang?
davor napsal(a):
sqad napsal(a):
Odhaduji, že hned za ní s červeným blatníkem je typ 23 Mustang?
Cervena babeta 210
Modry pionyr 20
louis napsal(a):
a brzda? ináč pekné.
Brzdu budu resit pres filcove podlozky a pruzinu. Jeste drzak horaku a zemniciho kabelu.