SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Multifunkce se hodí, zrovna dnes mi došel plyn, tak jsem to dovařil elektrodou, bez toho by šel metrák betonu někam na skládku a ještě by jsme ztratili den
mam to čistě na karosařinu a elektrodou neumím
Proč vlastně prodáváš tu co jsi nabízel ve vlákně vedle ?
Tady si prostě nechce nechat poradit... Nepotřebuju, aby to byla multifunkce, nepotřebuju nějakej zatěžovatel, nepotřebuju aby aby to bylo lehké a svařovalo...
Odpoveď je jasná, libovolnou odbočku na 230V, nejlépe z třebíče, aby to byla kvalita, ale ani Gude není špatná volba, nechá se předělat a témat je tady na to dost.
Lepsie to napisat neslo. Si kusem do jazyka aby som nezatienil Senderovu otazku teraz je to uz jedno.
Povodne som sa chcel opytat ze toho Sharka z prispevku (22-11-2017) preco nechce ?
lebo je lacnejsi lebo ma elektrody lebo nema otrasne madlo ako susiak na uterak?
PS: som premyslal co znamena LS seria .... varok by napisal "libivy stojek" mne sa paci "levnejsi soucastky" ?
No podla obrazkov 1950 strana 6 ma kovovy podavac 175ka ma plastovy....
chudak co ma sedana ten to asi do kufra nenalozi asi ako ked som ja tahal kompresor madlo zavazdalo...
Ten stroj ma v navode napisane az 25A (strana 6) istenie mas take? a 175A/25% ma bodovanie s moznostou nastavenianikde som zatial nenasiel moznost vypnut SYNERGIU len korekcie trosku pridat a ubrat.
No uz som nasiel tlacitko MOD prepina medzi SYNERGickym rezimom a manualom (to je dobre)
Skoda toho ze nema PFC ako 195tka a MMA ak je to novinka tak je to skoda dnes je to viac menej standard.
No nedali to tam zamerne kvoli diverzite modelov....
Aktualne Omicron ma akciu na zvaracky na ich stranke najdes PDF letaku akcia konci 31.12 popozeraj
V autodielni to moze najst svoje miesto bodovanie plechov sa moze hodit zbytok ti je asi nanic kedze nechces ....
Editoval ihlan (29-11-2017 00:36:40)
Minule bola na bazosi inzerovana felicia komby za 200e a ako bonus k nej chlapik daval stare neviem ci funkcne co-cko v style gude peklo To by bol idealny KAUF v tomto vlakne!!!
To aby si si vyvaril podbehy a zadne zhnite dvere ktore neboli vidiet na fotkach
Ze Dva v jednom ci ako? A este to kupovat koncom tyzdna aby predavajuci urobil neaku black freday zlavu A o tyzden by som cital na autobazari vlakno,ze felicia mi v zime nestartuje alebo netaha a na svarfore,ze co-cko zadrhava drot
velkýho se zbavuji protože tam kde ted sem není 380V takže potřebuji něco na 220 , Sharka se bojim co se tyče pozaručním serisu , ale asi ho tedy pořidím , podminku mam u kovový podavač takže ten omni vyřazuji
Problém podavače není jestli je plastový, ten v Omicronu žádný nekvalitní není. Kovový může být ze špatné slitiny nebo třeba tenkého plechu. Spíš jsem si někdy říkal, jestli třeba není rozdíl v reakci podavače na tlačítko hořáku, to by asi ale byla spíš otázka elektroniky, něco jako odezva motoru na pohyb plynovým pedálem
Stránky: 1 2