SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
sasos - prispevok c.7 .... migom zvaram hlinik s jednofazovou odbockou Formica. Skusal som to s takou istou ale trojfazovou.. islo to este lepsie.. potrebujes k praci len hlinikovy drot a argon. Doporucujem spicky na hlinik. Su masivnejsie ako obycajne a odvedu viac tepla. Jedina vec, ze parametre volty a posuv pri zvarani hlinika su niekde uplne inde ako pri zvarani cierneho materialu.
Vyrobca ....kolik dáváš zhruba amperu na ALsi jedničku drát? Svařováni asi 6mm hliník
pat - tak na mojej jednofazovej formike mam napisane volty sposobom 1 2 3 4 5 6 7 8 a posuv tak isto, len tam pribudlo este 9 10 .... teraz zvaram antikoru, ale ked ti to neponahla tak zajtra nahodim ten drot a pozriem sa na to.
Ne to nemusíš jen jsem byl zvědavéj ale to nijak nespěchá. Já jen nemám přehled, ale teď stejně hlínu migem vařit nebudu. Jen jsem to nikdy nedělal a Samogin tam měl něco kolem 170 ampéru
no viem ze ked dam moju formiku na plny knedlik tak s jednotkou drotom by to do sprchy nemalo ist... a v podstate pozeram ze moj stroj by podla nazvu mal dat 169A takze asi by som to robil na rovnakych parametroch ako Samogin..
Editoval vyrobca (13-12-2018 15:14:36)
Stránky: 1 2