SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
To ne, ale že to na té připravované řadě videí bude výraznější a videa pestřejší.
Zkus to jako v Muži z Ria. Růžová se zelenýma hvězdama . Nebo to bylo obráceně?
To určitě nudný nebude.
Editoval pafik1605 (22-03-2019 12:02:33)
Já bych to udělal černé se žlutými pruhy. Nebo žluté s černými pruhy. To nikdo nepřehlédne. To bude mít úspěch! To je takové bezpečné.
klimbik napsal(a):
nevim co tim myslite. jakoze lakam lidi na to, ze to bude oranzove? ale me se to tak libi, tak co s tim mam delat?
Do klimbika to myslis vazne ? ze to bude takto vyzerat Zo Strigona bude srsen
Editoval ihlan (22-03-2019 17:50:40)
Ihlan: takhle nee. Ja myslim ze ta kombinace zluta/oranzova je nestastna. Ale oranzova s cervou a sedou to uz by mohlo jit. Ted uvazuju jeste o oranzove cihlove takove, to by mohlo vypadat luxusne
Nechaj tam zelenu ako bola....
Pozri sem a inspiruj sa. Indovia zodpovedia kazdu otazku: So zelenou budes mat kludnu Chakru
Ale aj taka modra1 a modra2 je celkom good
Editoval ihlan (23-03-2019 08:20:23)
Pan se uz rozhodl navzdory hlasovani - bude to oranzove pac je to originalni....
A k tomu ještě zlate hvezdicky - to uz jen tak něco nepretluce :-)
klimbik napsal(a):
Ihlan: takhle nee. Ja myslim ze ta kombinace zluta/oranzova je nestastna. Ale oranzova s cervou a sedou to uz by mohlo jit. Ted uvazuju jeste o oranzove cihlove takove, to by mohlo vypadat luxusne
Tato kombinace může vypadat fakt skvěle. Taky mám rád barvičky.
Keď je stroj na ukazovanie, tak kľudne aj jedovatú zelenú. Ak je stroj na prácu, tak kľudne aj obitú nerozoznateľnú farbu so špinou :-)
Což o to, i mně se líbí teplé barvy. Ale třeba by mě nenapadlo nastříkat si pračku nebo ledničku třeba na žluto. Sice taková móda někdy v 70. letech místama probleskla, naštěstí rychle odezněla.
Tak určitě ne ledničku žlutě, taky bych nedělal divokou barvou nic velkýho. Ale když bude ta fréza více šedá a oranžový menší plochy, může to dílnu příjemně osvěžit.
v devátém dílu se mrkneme, jak by vypadala frézka oranžová, jak jsem vylepšil/zrenovoval lampičku (která asi není ale ani původní, když má napsáno že je na 230V), jak jsem vyrobil novou páčku na řazení posuvů a jak jsem sundal a opravil noniusy.
O sustruhu telenovela nebude ako si vstaval ako si parkoval ako si ho zapajal alebo to je v inom kanale ?
nepozeram tie videa cez Youtube si to stiahnem a pozeram lokalne bez reklamy
O soustruhu asi nebude. Leda ze bych to udelal pak nejak zpetne. Mozna bude nejake video jako review, ale to az mu to pujde, az budu vedet k cemu jsou vsechny packy ) a kde jsou problemy toho soustruhu apod. sleduj jak chces
cely cas som cakal ze sa dozviem ako repasovat taketo defekty no skoda
... nedozviem sa ale tmelit nieje na to nejaky iny figel?
poviem to tak ked som videl ako trencan opravuje sustruhy neverim ze sa stym tak pracne serie ale ma to ako nove...
Editoval ihlan (27-03-2019 21:24:29)
Ja myslim ze to zadne srani nebude. Vemu kit na auta, zaplacnu to a pak zbrousim lehce a mam to
Ja len cakam ze sa ozve niekto kto to uz robil. BODY tmel je prasarna, skor ked bude dolu hlava
skusit nejaky Filler/plnic len som cakal ze sa ozve SOxxx alebo niekto taky ci je to schodna cesta.
Sustruh sprav samostatny serial to si rad pozriem uz budes mat okrem kravy vrtacky doma vsetko a plnu garaz
Ozaj co keby si spravil playlisty Strigon seria a tak nam co nemame ucet na YT nech to mame pokope
Editoval ihlan (28-03-2019 06:53:48)
tak plnic je spis az uz to bude vykitovane, to se neda plnicem zarvat takove diry jako tam mam ja
Ano, vytmelit. Plnič není na vyplnění děr, ale na sjednocení povrch před lakem. Já jsem dával "revitavizoval" V16. Také tmelil, protože jsem na vrch dával jen syntetiku, tak jsem to po vykytování a přabroušení přestříkl nějakým základem. Takto vypadal ten šrot pře upravou:
a tkhle hotové:
krasne, sice ja bych tam dal oranzovou, ale to je kazdeho vec
Kedysi existoval na to taky striekaci ,,špric,, bohuzial to uz zohnat nejde. Vsetko sa musi pekne tmelit. Pozdravujem
Ako že,na auta sa to používa.
jako vim ze je i strikaci tmel (nemyslim ted plnic), ale to asi nema moc smysl, kdyz potrebuju jen zacpat diry, to bude lepsi sterkovat.
http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.p … 013630.jpg
http://www.svarforum.cz/forum/zobrobr.p … 013661.jpg
Tiez som tmelil a potom som zohnal taky striekaci tmel a tiez som si na to musel pozicat aj inu pistol. Ten striekaci tmel som zohnal v PL. Nemylte si s plnicom.