SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
potvrzuju, kotouč do flexy je alchymie. Některý vůůůůůbec nebrousí (neřežou) když koupíš ty správný je to radost pracovat. Blbý je že když spotřebuju zásoby dodavatel už stejný zboží nemá, má jiný a kdo si má výrobce pamatovat.
po milion a prvy krat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - radost rezat - samozrejme v spravnom rozmere
absolutna topka, neplavaju, rezu takmer same - cena je vyssia - zodpoveda kvalite:
pripadne o trosicku horsi - zvyknu obcas zaplavat, ale takmer polovicu lacnejsi
netvrdim, ze sa nenajdu aj lepsie, alebo lacnejsie - ale z toho, co sme tu mali a skusali (tyrolit, klingspor, atd.) sme vybrali tieto
Editoval rcp (05-10-2020 23:55:40)
rcp napsal(a):
....ocakavas, ze ta rezacka parkside bude mat nejaky citovy vztah ku kotucom parkside?
boze precooooooooooooooooooooooo?
Citový ne, ale finanční
Ty Cubitrony jsou absolutně nejlepší, řezací i brousící. A jelikož to 3M vědí, tak i cena je absolutně nejvyšší . Ale kupuju je, nechci se jebat s kotoučem, který neřeže, ale žužlá.
Copa vyjdou?Klingspory pomalu ale jistě téměř došly,Boschácký taky nejsou úplně marný,ale i ty už téměř nejsou.Kamarád mi kdysi coby náhradu 15 zlikvidovaných řezných 1,0mm Klingsporů přivezl jakousi alternativu "O cosik" nasadil jsem na flexu potřebujíc uflajznout d22 kulatinu,prvních pár mm v pohodě,pak už se nedělo nic,tak jsem nasadil zpět malinkej obroušenej Klingspor a ořezával dokolečka a milé řezáky O cosik jsem naházel do rozfajrované výhně(topit by se s nima dalo).Jeden jsem si nechal ve flexi ať vím co nikdy nekupovat(přitluču ho na zeď nářků/hanby) a nebrat ani kdyby mi za to platili.....
pafik1605 napsal(a):
rcp napsal(a):
....ocakavas, ze ta rezacka parkside bude mat nejaky citovy vztah ku kotucom parkside?
boze precooooooooooooooooooooooo?Citový ne, ale finanční
Ty Cubitrony jsou absolutně nejlepší, řezací i brousící. A jelikož to 3M vědí, tak i cena je absolutně nejvyšší . Ale kupuju je, nechci se jebat s kotoučem, který neřeže, ale žužlá.
a skusal si porovnavat fibrove vyseky cubitron s konkurenciou? az to ti pojdu oci bokom.....
Ládes napsal(a):
Copa vyjdou?Klingspory pomalu ale jistě téměř došly,Boschácký taky nejsou úplně marný,ale i ty už téměř nejsou.Kamarád mi kdysi coby náhradu 15 zlikvidovaných řezných 1,0mm Klingsporů přivezl jakousi alternativu "O cosik" nasadil jsem na flexu potřebujíc uflajznout d22 kulatinu,prvních pár mm v pohodě,pak už se nedělo nic,tak jsem nasadil zpět malinkej obroušenej Klingspor a ořezával dokolečka a milé řezáky O cosik jsem naházel do rozfajrované výhně(topit by se s nima dalo).Jeden jsem si nechal ve flexi ať vím co nikdy nekupovat(přitluču ho na zeď nářků/hanby) a nebrat ani kdyby mi za to platili.....
ja to naplatim, ale co si pamatam, tak rozmer 125x1
cubitron niekde 70-75,- bez dph
hilti niekde 50-55,- bez dph (cena bez zliav, so zlavami 25-30% dole)
Editoval rcp (06-10-2020 19:32:39)
rcp napsal(a):
po milion a prvy krat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - radost rezat - samozrejme v spravnom rozmere
absolutna topka, neplavaju, rezu takmer same - cena je vyssia - zodpoveda kvalite:
https://astypaliotis.gr/467-large_defau … el-t41.jpg
pripadne o trosicku horsi - zvyknu obcas zaplavat, ale takmer polovicu lacnejsi
https://www.hilti.cz/medias/sys_master/ … 869214.jpg
netvrdim, ze sa nenajdu aj lepsie, alebo lacnejsie - ale z toho, co sme tu mali a skusali (tyrolit, klingspor, atd.) sme vybrali tieto
kolik stoji oba kotouce ?diky
cenu ti prezradime az ked nam ukazes fotku tej tvojej rezacky v dielni..
Editoval vyrobca (07-10-2020 07:52:56)
ak pridas foto aspon jednej kozy ktoru si vyrobil prezradime ti kde ich aj za tu cenu kupis
ihlan napsal(a):
ak pridas foto aspon jednej kozy ktoru si vyrobil prezradime ti kde ich aj za tu cenu kupis
Lepší budou obě kozy, často se stane, že nejsou úplně stejný....
A když dá obě, povíme mu kolik stojí oba kotouče dohromady. Jako bonus kolik stoji i s DPH.
akoze su neni rovnake...sak to musi byt rovnake
Budeš se divit, ale nemusí a zpravidla nejsou.
pavol.sk napsal(a):
akoze su neni rovnake...sak to musi byt rovnake
Seš ještě mladej ....
No, zatím si kozy dělá....z nás.
all>
kua chlapi, stoji vam to za tie kozy?
j.bill napsal(a):
Budeš se divit, ale nemusí a zpravidla nejsou.
to je tzv. asymetria! - asi meter siroka, asi meter hlboka..........
Editoval rcp (07-10-2020 21:35:31)
teraz to citam znova...akoze tahame 16ky tak mi to na zaver uz dako nemysli,tak hentake kozy...ani neviem co na to napisat,asi mate malo roboty chlapi
Editoval pavol.sk (07-10-2020 21:30:14)
ty sa mas, ze po 16-tke! my uz mame dnes vecer za sebou tri 38-cky........ este dobre, ze nam rtjb2 zalozil taku fajnovu temu - neustale riesime tu opernu onuuuuuu......
Editoval rcp (07-10-2020 21:49:28)
Pavol.sk, ty sa máš, mňa v mojom veku už žiadna 16ka nechce.
jean napsal(a):
Pavol.sk, ty sa máš, mňa v mojom veku už žiadna 16ka nechce.
No, mě už dokonce ani nezajímaj ...
No, vlastně jsem měl jednu ..náctiletou, 18 jí bylo. Celý odpoledne jsme se o ní s kamarádem dělili. Ale už je to pár let, teď už bych na to neměl. Takový divný jméno měla; ... Glenfiddich
Editoval pafik1605 (08-10-2020 09:46:18)
A jak jste se domluvili, když byla cizinka?
S kamarádem anglicky umíme. Mluvit i chlastat
To je výhoda, když se někdo po kamarádech neštítí.
vyrobca napsal(a):
cenu ti prezradime az ked nam ukazes fotku tej tvojej rezacky v dielni..
mam parkside z lidlu
No vidis! a ja mam ceny napisane na chladnicke.......
Famater napsal(a):
To je výhoda, když se někdo po kamarádech neštítí.
Když ona je silně samodesinfekční...