SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
mám Gamu 160 a dnes, když jsem svařoval asi 5 minut tak se mi rozsvítila kontrolka přehřátí . Chvíli jsem počkal asi 25 minut a kontrolka zhasla a tak jsem pokračoval,..a uz to nejde svarit ! o nekolikrat zapojeni do zasuvky a hned rozsvítila kontrolka přehřátí a bezi kolem za pulky hodiny a kontrolka zhasla...kdyz s ni pripravit svarit a hned rozsvítila kontrolka přehřátí .. tak mi bylo divné. (mam koupenove pres 4 roky a jen parkrat svarit kolem barakem) . Neví někdo čím by to mohlo být? Napadlo mě že je v háji termostat, dal by se odpojit aby svářečka fungovala než bych sehnal jiný nebo je to ještě nějak chráněno? Nebo můžeto být způsobeno i něčím jiným?
Předem děkuji za rady.
Gama 160 presný typ , plechový nebo plastový ... Svítí žlutý kontrolka , a jiskrí na cca 10-15A a nezapaluje ? Termostat neodchází , nejšpíš studenák . To jen díky EU , kvuli cínu .
Editoval atishajn (07-02-2021 20:13:49)
Přesně mám typ plechové...nevím čím je možné!
plechová se už vyše 5 let nevyrábí , a kde to koupil ? maš známyho elektronika ? kde bydlíš ? kvuli nejblišímu servisu ...
koupil jsem na internet a bydlim v ceske lipy ..muzete mi napiste adresa email ? aby mohu vam poslat fotky nebo video ..dekuji
Česká lípa? A co ta hatla matla?
no co by - kolega je asi cizinec ne?
plechovou Gamu 160 vyhodit a koupit jiný krám. Oprava dražší než koupit jiný.
Vyzkoušet několik elektrod (3,15) hned za sebou. Pak koupit (zaplatit).
Plechové Gamy lidi dávat na internet když jsou kaput.
plechove maju aj teraz v ponuke https://www.zvaracka.eu/gama-160 aj ja som si kupil tuto asi pred 3 rokmi zatial je funkcna sice pouzivana malo.
bourač za aku vymenit okolo 200 € ?