SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj svařáci,
chtěl jsem se zeptat kde v Praze a okolí nakupujete hliníkové plechy. Potřebuju plech o tloušťce kolem 1-2mm s rozměry 80 cm na 80 cm. Potřebuju ten hliníkových plech rovnou nařezat na 6 ploten o rozmerech 80 cm na 80 cm, dělám totiž takovou hliníkovou krychli, co si u mně objednal jeden "umělec". :-).
Našel jsem jen Alcom Alval, ty už znám z Bruntálu, když jsem tam bydlel a tady v Praze nějaký Keramet, co mi doporučoval ten umělec/zadavatel.
Mě by spíše zajímala cena plechů a možnost koupě v takovém "malém" množství.
Díky za tipy Ja.rek
Zkoušel jsi Feronu? Myslím že tam budou mít k dispozici i tabulové nůžky, kterýma ti plech nastříhají na požadovaný rozměry. Bohužel jako i všude jinde - zbytky z plechu ti budou připočteny. Takto to chodí u nás v Brně.
Cena v provedení 2mm tloušťky tak 3tis plechy + stříhání.
jarek napsal(a):
Ahoj svařáci,
chtěl jsem se zeptat kde v Praze a okolí nakupujete hliníkové plechy. Potřebuju plech o tloušťce kolem 1-2mm s rozměry 80 cm na 80 cm. Potřebuju ten hliníkových plech rovnou nařezat na 6 ploten o rozmerech 80 cm na 80 cm, dělám totiž takovou hliníkovou krychli, co si u mně objednal jeden "umělec". :-).
Našel jsem jen Alcom Alval, ty už znám z Bruntálu, když jsem tam bydlel a tady v Praze nějaký Keramet, co mi doporučoval ten umělec/zadavatel.
Díky za tipy Ja.rek
V Alfunu ti to nastříhají, na míru http://www.alfun.cz/pobocka-praha.html
jarek napsal(a):
Ahoj svařáci,
Díky za tipy Ja.rek
Ahoj, díky za ten příklad, už delší dobu jsem sháněl hliníkové tyče, které bych měl v rozumné dojezdové vzdálenosti a tohle je dobrý tip. Díky
Nevíte kdy by se hliníkové plechy daly sehnat v okolí Nového Jičína - Moravskoslezský kraj.
ferona olomouc
Slušný výběr hliníkových plechů mají těsně u Prahy v Profimetu https://www.profimet.cz/hlinik/hlinikove-plechy
.
V Brně na Vídenské firma ALMS.
romanroman22: za kolik tam mají jekly se zesíleným jedním rohem?