SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
To jenom odpovídá tomu, že tělo se postupně opotřebovává a snad kromě mozku přespříliš používání mu škodí. Říkám, svíce může hořet klidně a dlouho, nebo intenzivně a pak brzo zhasne. Obojí najednou nejde.
Znal jsem holku jako lusk, jen pomilovat, gymnastka, bylo nám lehce přes dvacet. Pak najednou bolesti v kloubech a z holky byl invalida.
Do kolen se píchají injekce kyseliny hyaluronové, na chvíli (cca 6 měsíců) koleno promažou a oddálí nutnost kloubní náhrady. Nevím, zda to lze i do kloubů.
Editoval Charon (27-01-2025 16:54:15)
Mozek nejvíc trpí, když se nepoužívá. Důchod je cesta k demenci. Jak nemá člověk mentální aktivitu, tak to sním jde z kopce. Mám klienta, který v 80 pořád vede firmu, běhá po zakázkách a člověk by naněm ten věk nepoznal.
Editoval dede (27-01-2025 18:53:51)
Muži nestárnou, jen čas letí jako bláznivý (já nechytím ho - ani vy Karel Got) pouze z bývalých spolužaček ze základky jsou staré ohyzdné babizny, pokud teda ještě žijí.
Divný mi je, že nejstarší vnuk bravurně řeže dříví motorovkou... kuwa vždyť ho nedavno přivezli z porodnice?
bourač napsal(a):
no, dobrý no,
máš smůlu, dle životní čáry co máš na dlani se budeš se svařováním trápit ještě velmi dlouho
:-)))
Jirko, docela pobavilo :-) . Už i věštíš z dlaní ? :-D
Nejlepší zkušenost mám s těma žlutýma od ESABu. Něco už nadělaly a drží už pár let.
https://www.svarovaci-technika.cz/drzak … nfort-300/
bourač napsal(a):
Muži nestárnou, jen čas letí jako bláznivý (já nechytím ho - ani vy Karel Got) pouze z bývalých spolužaček ze základky jsou staré ohyzdné babizny, pokud teda ještě žijí.
Divný mi je, že nejstarší vnuk bravurně řeže dříví motorovkou... kuwa vždyť ho nedavno přivezli z porodnice?
To máš pravdu, nestárnou. Naopak mládnou. Jsem na tom tak, jako jsem byl v patnácti. Líběj se mi holky stejného věku a dvacetiletá baba je na mě moc stará ....
Honza Nedvěd říká, že prý "šestnáctky supr."
Pafíku, jen jestli se z tebe nestává z praktika učitel.
Famater - pafik píše patnácky. V takovém případě by byl jen žákem. Když se na obdobné téma dostane doma řeč s vnučkami 20 a 22 roků, které žijí trvale s námi, tak si žena přikrývá uši, že to nechce ani slyšet. Prý to za jejího mládí nebylo. Samozřejmě kecá, sama se vdávala poprve v osmnácti, a musela. Nejvíc mně pobavila ta mladší, když líčila jak v devítce se spolužačkami probíraly nejrychlejší postupy k orgasmu.
My jsme v jejich věku posedávali v Brně Husovicích se stejně starými holkami v parcích s kytarou. Inu čas letí a dnes můžeme v reálném čase akorát tak svařovat, případně exhibovat na svarfóru.
Bourač: jen opravím, Karel Gott se psal se 2 t. 😄