SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Já už svoje roky taky mám a už mě leccos bolelo, ale naštěstí zatím nic chronické a větší . Zaklepávám. Náplasti a masti a podobné mně sice už předepisují, ale zatím je sám nesháním.
Editoval Radim (05-02-2025 21:06:15)
Nejhorši je zapomenout, že uz není dvace, třicet. Právě vydýchávám operaci tříselné kýly. Metrák furt zvednu, jako za mlada, ale s pomocí dodatečných chirurgických zákroků:-) Už mám "vyztužené" obě strany, tak můžu zvedat dál...
zahajskej napsal(a):
Nejhorši je zapomenout, že uz není dvace, třicet. Právě vydýchávám operaci tříselné kýly. Metrák furt zvednu, jako za mlada, ale s pomocí dodatečných chirurgických zákroků:-) Už mám "vyztužené" obě strany, tak můžu zvedat dál...
Kup si tohle, zvedneš metráky dva ....
https://www.festool.cz/produkty/novinky … us#Přehled
jirkati napsal(a):
Charon - na Allegru je docela výběr. My kupujeme :
NÁPLASTI PROTI BOLESTI HŘEJIVÉ LÉČIVÉ NÁPLASTI PROTI BOLESTI 80 ks (258 Kč)
Jirkati děkuji.
To je peklo současné doby. Dřív se zjištovalo kde ten jeden jediný výrobek koupit, ted se zas zjištuje který z mnoha výrobků koupit aby splňoval požadavky, nebo to co prodejce slibuje.
Vlastně ne, něco zůstalo. Dřív jsem zjištoval kde mají pomerače, ted zjištuji v které lékárně mají či budou mít lék na předpis.
Já to beru rozhodně dnes jako hroznou věc .
Pafiku, za ty peníze, co to stojí, si můžu na zvednutí něčeho těžkého někoho zaplatit. I s jeřábem:-)
zahajskej napsal(a):
Pafiku, za ty peníze, co to stojí, si můžu na zvednutí něčeho těžkého někoho zaplatit. I s jeřábem:-)
Ale kdybys měl tohle, byl bys cool
zahajskej napsal(a):
tak můžu zvedat dál...
jo to můžeš ale denně nebo obden. Když to uděláš jako já - jen jednou za měsíc - urveš si vazy na rotátorové manžetě.
A ten blbej felčar v nemocnici mi řekne co bych očekával v mém věku...
Když už se to tu trochu zvrhlo směrem ke zdraví; včera jsem koukal na web zubařů, jaké výkony jsou hrazené pojišťovnou a kolik za ně dostanou. Většině jsem nerozuměl, ale zaujal mě výkon 00821 – Bonifikační kód za ošetření pacienta s morbidní obezitou nad 180 kg ve stomatologii = 840,- Kč
180 kg je asi zajištěná nosnost běžného zubařského křesla. Plus tam je to, že lidi s takovou morbidní obezitou jsou obvykle nemobilní a horda hasičů se speciálně zpevněnými nosítky zadarmo je nebude dopravovat všude.
A není to diskriminace?
180 kilo by asi zubařské křeslo mělo vydržet. Počítám s osmdesátikilovým pacientem a dvěma padesátikilovejma sestřičkama, který na něm seděj a držej ho .
Tam kam chodím, tam mají jednu ordinaci hned v přízemí proti recepci; možná z těchto důvodů. Ti normální chodí po schodech do patra .
Charon napsal(a):
A není to diskriminace?
Spis ucelne vynalozene prostredky navic. Kdyz me prcek odmital otevrit pusu, tak jsem taky zacaloval 800 za rajskej plyn.
Však takoví platí i v éru za dvě sedadla , co řešíš .