SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
velmi rád tě moderátore uvidím, pokud máš stále stejný telefon (na konci 52) posílám SMS.
Areál je rozlehlý, normálně vjeď do brány - zavolej a já tě nasměruji. Jsem tam denně mimo soboty.
7:00h - 17:00h. V poledne oběd nahoře v Globusu.
Bourači, SMS nedorazila a já, po havarii telefonu už tvůj nemám.
email mám pořád stejný.
Editoval jirkati (27-02-2025 22:00:06)
Plastová jsou těsnění v hydraulice všade , asi nebyl správný materiál nebo samodomo oprava .
bobo, výrobce TOT, a byl tam origo, ale bílý silon. Možná jak jsem napsal zlepšovák, možná zmetak, malá vůle. Byl jsem překvapený tím, jak se to zatáhlo.
Já ti rozumím , ale vše kolem pístnic je plastové a funguje .
On je totiž silon na vodící kroužek levnější než teflon nebo kompozit.
Bermež to tak , že teflon je měkounký a byl by hned v čističce pryč , no a na druhou i fúriku stačí kolečková futra počurat . No na chvíli . a je evidentní že spráfný plast vydrží na správném místě více , než minulostní materiály .
bobobo napsal(a):
Bermež to tak , že teflon je měkounký a byl by hned v čističce pryč , no a na druhou i fúriku stačí kolečková futra počurat . No na chvíli .
a je evidentní že spráfný plast vydrží na správném místě více , než minulostní materiály .
Teflon má vynikající kluzný vlastnosti. A což když se do něj něco přidá, třeba grafit. Měl jsem v ruce kdysi pístní kroužek z teflonovýho grafitu, dávaly se do kompresorů.
Spíš někdo navrhl ten vodicí kroužek ze správného plastu, třeba i nějakého speciálního polyamidu neboli lidově silonu. A pak někdo ušetřil a udělal ho z silonu, co se mu roky válel někde v regálu.