SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Něco podobného asi používají všichni prodejci, na kukly (ne kulky) a jiné zboží, co jim ve skladu leží příliš dlouho.
Editoval Radim (14-03-2025 16:35:07)
To se týká mých osobních kukel. Ty co prodáváme jsou zbalené v krabici a ta degraduje rychleji než vlastní kukla a oživit se nedá. Mám starou Spiglasku, už asi dvacet let, a je stále téměř jako nová. Ten oživovač plastů koupíte na každé benzince, případně v autodoplncích. Používa se na palubní desky. Na kukly ho doporučuji i z toho důvodu, že se na ně pak tolik nechytají nečistoty.
Radim napsal(a):
Něco podobného asi používají všichni prodejci, na kulky a jiné zboží, co jim ve skladu leží příliš dlouho.
Myslíš jako že si občas přeleštěj kulky .... ?
Pafíku, to si asi nechávají dělat.
Už jsem opravil původní příspěvek.
Radim napsal(a):
Už jsem opravil původní příspěvek.
Měls to nechat být, bylo to roztomilý .....
Tempo na rozleštění fólií na kukle je dobré, obsahuje silikon, folie se pak tolik nešpiní.
A čím to leštíte? Fólie bude poškrábaná a bude přes ní hovínko vidět. A když není fólie moc špinavá tak stačí i voda s mýdlem.
Já mám leštičku, ale stačí i flanelový hadřík. U leštičky pozor, třením vzniká teplo a fólie se může začít tavit.
Proč si nekoupíte za pár korun u číňana novou ? Prodává v nejrůznějších rozměrech , když se nehodí střihneš potřebnou velikost . :rolleyes
Fólií mám několik, jak vnitřní, tak vnější, ale když zrovna nějakou potřebuji, nemůžu žádnou najít.