SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den,nema niekto komplet schemu na Zu 315,Wtu 315,alebo ks 350 ,potreboval by som schemu na 3 fazovy riadeny usmernovac,dakujem
Wtu315 mám, zozipované to má 12 MB, kam to uložiť? ulozto.cz aj ulozto.sk umreli.
A co to dát sem ??????????????????
senior napsal(a):
Wtu315 mám, zozipované to má 12 MB, kam to uložiť? ulozto.cz aj ulozto.sk umreli.
Jestli to nemusíš ukládat pro všeobecné užití, ale jen to poslat konkrétnímu člověku, tak třeba takhle:
https://www.uschovna.cz/
Mimochodem, dávat takovéhle věci veřejně k dispozici, když netušíš, jestli někdo tu firmu nekoupil a nemá tudíž práva na její výtvory, je trochu riskantní.
To mu radíš pěknou blbost , takovouhle koninu tady dlouho nikdo nanaklepal .
12MB ještě jde poslat emailem. Trvá to nějakou dobu, ale jde to. Jen je třeba se na cílové adrese ujistit, že tam je na uložení těch 12 MB kapacita.
Editoval Radim (20-03-2025 18:14:56)
nebo na flešku a poslat balíkovnou (3€)
senior napsal(a):
Webshare.cz
bourač napsal(a):
nebo na flešku a poslat balíkovnou (3€)
Tak stačí to poslat emailem a s příjemce se domluvit, že bude u pošty čekat těch 10 minut nebo půl hodiny, až se to stáhne.
Taky je možné soubor rozdělit, pokud se ví jak, třeba Total Comanderem třeba na soubory "pro disketu" 1,44 MB a poslat emailem na vícekrát.
Až sa záujemca vyjadri kam to chce, tam mu to pošlem.