SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
A ještě pokus v "Zaslat příspěvek":
Jaké tagy? tak jednoduše to nejde. Obrázek nejdřív nahraješ do své galérie na fóru a v galerii si necháš vygenerovat odkaz, který vložíš do příspěvku.
A omez velikost souboru obrázku pod 200 KB, protože jinak ti ho systém ořeže na velikost 640x480 pixelů, která je skoro vždy nedostatečná.
Nebo spíš si ho uprav, co největší velikost v pixelech či jakou potřebuješ a současně jeho velikost souboru aby byla pod 200 KB.
Editoval Radim (04-08-2025 22:52:57)
Ahoj AviaFurgone
tyto mosazné rychlospojky se dají pořídit v OBI.
Jsou otočné a při rozpojení se automaticky uzavřou.
Teda pro eliminaci tvojí lenosti ideální.
Používal sem to kdysi abych nemusel uklízet hadice každý večer na velké stavbě, hadice třeba 100m dlouhé.
Jde o to že řezák Haris stojí cca dnes 12tisKč. Je mosazný a feťák který v noci šmejdí po stavbě v něm vidí kus mosazi za kterou ve sběrně dostane pár korun.
Takže hořák snadno demontovatelný a pod zámek, samotné hadice nikdo neukradne - gumu nevykupujou.
Na řezacím hořáku byly ale ty rychlospojky nemotorný a měl jsem obavy o složení tech gumových O kroužků které to těsní.
Od výrobce jsou určené na tlakový vzduch. Takže sem to zrušil.
Radim, bobobo: Děkuji za rady s vkládáním obrázků.
Obrázky, které jsem se pokusil vložit pomocí tagů [img]a[/img] vidím ve svém příspěvku, když si diskusi zobrazím na šmatlafounu.
Na notebooku ne.
Jde tedy o nějaký nesoulad mezi nastavením fóra a mým prohlížečem.
To mi pro zjištění stačí, dále se tím nebudu zabývat, to je pro mě škoda času.
Určitě kvůli tomu nebudu zakládat jakousi svoji galerii.
"Tagy" jsou příkazy ve zdrojovém kódu, které prohlížeči říkají, že má udělat něco speciálního. Třeba zobrazit obrázek :-)
bourač: Ahoj, děkuji za reakci.
Rychlospojky z OBI to nebudou, nenene;-)
Budou to rychospojky na acetylen, o nichž se domnívám, že je lze použít na propan a propan-butan.
Z Tvojí odpovědi plyne, že rychlospojka se při rozpojení uzavře. To potřebuji.
Stejně to ale budu muset prohlédnout "na živo" v prodejně svářečských potřeb.
Gumové O kroužky mám v otočných koncovkách rukojetí hořáků.
Už jen to, že role asfaltové krytiny se sváří od prostředka k oboum koncům znamená, že po střeše neustále poletuji sem a tam a točím se jak holub na bání. Čili ty otočné koncovky se na rukojetích hořáků neustále vrtí a vrtí. Funguje to, zatím za asi 8 let jsem s O kroužky neměl problém. Čas od času, či spíše rok od roku na ně mrknu. S pevným připojením rukojeti bych asi zešílel :-(
Je možné, že na rychlospojce budou O kroužky namáhány jinak při spojování a rozpojování. A jelikož nikdo zatím svoje zkušenosti nepíše, budu to muset vyzkoušet sám.
Editoval Avia_Furgon (05-08-2025 21:52:54)
Nic nezakládáš , založí se sama vložením obrázku .