SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
pavel0065 napsal(a):
pafik1605 bod b je v příspěvku jirkatiho musíš lépe číst a chápat
b, nepíšu nijak zvláště rád, jen když mám pocit, že bych mohl tazateli pomoci odbornou radou.
Myslel jsem příspěvek 12, ale i pro tenhle b platí to samé, co jsem napsal pro příspěvek 12.
Editoval pafik1605 (Včera 11:40:21)
pavel0065 napsal(a):
b, nepíšu nijak zvláště rád, jen když mám pocit, že bych mohl tazateli pomoci odbornou radou.
Myslel jsem příspěvek 12, ale i pro tenhle b platí to samé, co jsem napsal pro příspěvek 12.
Editoval pafik1605 (Dnes 11:40:21)
Má inteligence není tak vysoká , abych pochopil co vlastně myslíš . O svařování kortenu jsem se od Tebe nedozvěděl vůbec nic.Škoda Tvého času který jsi na tomto tématu strávil.
pavel0065 napsal(a):
pavel0065 napsal(a):
Editoval pafik1605 (Dnes 11:40:21)
Má inteligence není tak vysoká , abych pochopil co vlastně myslíš . O svařování kortenu jsem se od Tebe nedozvěděl vůbec nic.Škoda Tvého času který jsi na tomto tématu strávil.
O můj čas se nestarej. Je jenom můj.
Ale ty jsi borec; navážet se do největšího odborníka (nebo jednoho ze tří, abych neurazil JarduK a Franka
) na svařování na fóru, to už musí mít člověk ego jak Empire State Building .... ![]()
Navážel já?????
To si děláš srandu.Musíš lépe louskat písmenka .
Navážel já?????
To si děláš srandu.Musíš lépe louskat písmenka .
Možná je odborník ,ele k tématu mě moc nepřispěl obdobně jako ty .
Pafik1605 - klid, klid, klid. Někteří tazatelé neví, že není žádnou povinností nikoho zde na fóru je uspokojit na první dobrou. Zpravidla totiž chybí mnoho podstatných informací. A apelovat na obyčejnou lidskou slušnost je v takovém případě zcela nereálné.
Ale vrátím se aspoň nepřímo ke zdejšímu tématu. Vždy je dobré se o relevantní informace snažit tam, kde s Cortenem (Atmofixem) ve velkém pracovali. Na obchodním domě Ještěd v Liberci byl velký problém s upevněním jednotlivých profilů k fasádě. Nakonec to bylo vyřešeno obdobně jako na pražském Transgasu - většinově skrytými sváry v překrývajících se bocích profilů. Sice složitější montáž s vysokým požadavkem na přesnost dílů, ale stálo to za kvalitní zachování vzhledu.
Asi by bylo pro některé tazatele dobré připomenout, že zde existují i části dle https://www.svarbazar.cz/phprs/index.php
Editoval jirkati (Včera 22:20:40)
jsi to moderátore nemusel prozradit ![]()
i když... jak sám píše - jeho "inteligence není tak vysoká" aby to pochopil...
Jak vysoká inteligence je rádců , když neodpovídají na dotaz tazatele ????
Stačí si přečíst příspěvek 18 bod č.3
Dle jednání drzá mládež . Tys to tady koupil ??
Podle čeho soudíš mládežníku ???????
V mém příspěvku nikde nepíši o žádném kupování , nejsem překupník .
Než začneš reagovat na příspěvky tak doporučuji si celé téma přečíst aspoň 3x a Ty bobodo 10x přece už nějaký věk máš.
Nějaké tvé zkušenosti se svařováním cortenem by mě možná pomohly.
Děkuji