SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
chcel by som ake mate skusenosti so svarinom ake elektrody sa daju použit a ake priemery a aj aku elektrodu max použivate na zvaranie na 100% využitelnost teda trvale a este spolahlivost mašiniek
Počúvaj nepreháňaš to!
nechcem niečo kupit a potom to olutovat potrebujem niečo čo je polahlive a na domace zvaranie a preto nechcem do toho moc zbytočne investovat mam odskušane tie vyrobene v nite cemontu :colt -bieda škoda vobec penazi
a ešte cemont puma s 1600 ten je schpopny na domace zvaranie ale podla mna na to aky to ma vykon su gamy a kitiny lacnejšie
radši nejakou gamu nebo kitin.. ty cemonty se mi nezamlouvaji ani trochu.. servis gama kitin je skoro v každem vetsim měste i na slovensku..
Editoval alll (16-02-2011 18:27:26)
to viem ale chcel som vediet od tych čo maju tieto staršie gamy či sa to oplati kupit alebo ist do niečoho novšieho
Editoval hanzel 30 (16-02-2011 18:29:13)
muj svara ma gamu 145 nejakych 10 let bez problemu a je spokojenej.
hanzel , zbytocne tu otvaras forumy aky zvaraci stroj si mas kupit ... nezistis nic nove ako na dvoch predchadzajucich ...
jinak je nove svarforum sk:http://www.zvarforum.sk/index.php skoro nikdo tam zatim neni, ale hodne se podoba tomuhle foru...
Editoval alll (16-02-2011 20:44:41)
all , je podobny uz som sa registroval a neni tam lidi , treba ich presmerovat aj tvojov pomocov , snad ste to nerobili pre Risa ... :-))
atishajn napsal(a):
all , je podobny uz som sa registroval a neni tam lidi , treba ich presmerovat aj tvojov pomocov , snad ste to nerobili pre Risa ... :-))
ja jsem to forum obejevil nahodou přihledani na netu neco kolem svařečky hořak na tig.. jsem hledal a v jednom odkaze se obejevilo tohle forum.. ja se taktež registroval hned na svarforu meme začina mrzet , nejsou tu žadne nove članky o svařovani ani o zadnych vystavach a pod .. ten kdo se staral o članky snad na toto forum zanevřel.. nova svařečka omicron pro anglicky trch na aukru se prodava dosti levne..
Editoval alll (16-02-2011 21:46:58)
tak svarin 145 a 165 už definitivne skončili ked som sa pital admina či ešte budu tak mi s lutostov oznamil že svarin skončil:
já se moc omlouvám, že jsem na Vás zapoměl. Bohužel se nic nezměnilo. Právě
se chystám deaktivovat články s nabídkou stavebnic. Prodej těchto stavebnic
je ukončen a sháníme náhradu...
A až ji najdeš , tak se s námi zde prosím poděl .
Blokové schéma a rozkreslený vnitřek se soupisem náhradních dílů je v návodu k obsluze. Podrobné schéma a obrazy DPS jsou know-how výrobce a k tomu se jen tak nedostaneš...
durik , a naco ti podrobna schema ? snad nejdes novy invertor stavat ... :-) Uz ta nebavi ten zlty polkruch zvaracky ? Ty Cemonty a podobne Pumy sa vyrabaju kusok odo mna , a viac tie boli oprave ako Gamy ... 80predanych kusom nebola zarucna reklamacia za 5 rokov ... Gama bola jedna , aj to zavinuta majitelom , a tam sa uz nevztahovala zaruka po 3mesiacoch ... Ked som ju rozobral plna hliny a majitel v zime zvaral vo folii a zvaracku tahal zo sebou ako pluch z kablami :-))
Alll inak stavebnice GAMA nie je ziadny problem , nema to vyznam usetrit 20€ na lego stavebnici . Original je uz papiermi a 24mesacnou zarukov .
Editoval atishajn (12-02-2014 16:08:58)
Svarecku Gama 165 profi jedna firma stále prodává. Nechává si je dělat na zakázku.
Stačí jen hledat.
Mám omicron gama 1550 a vaří skvěle.Doporučuji.Teď s ní akorád svářím na 103 amp.2.5 elektrodou 6hod.v kuse bez problému.
Mám ten stavebnicovej Svarin 165 ,vaří pěkně,ale s WTU 315 se to nedá srovnávat.
Stránky: 1