SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
alll napsal(a):
taky zaleží do jakeho stroje ten podavač pujde, do nejake hoby potvory to nema cenu...
to máte pravdu, předělávám stroj podobný OMI165 a chci tam dát 4kladku + AEK024
kupte jak aek 024 tak podavač a dejte se do vestavby do stroje až bude podvač a svem miste fungčni pak bych začal zabudovavat aek 024 když ji tak moc chcete ja bych dal ktc 112.. jednak je jednoduší astroj mate zapojen zachvili a fungční stou aek 024 to zas tak jednoduche není musi se podle schema zapojit adavat velky pozor je to odost dražší řídicí jednotka... sam jsem ji zapojoval a tvalo mito okus dele než z ktc tu bych zapojil za 10 minut ikdybych měl jednotlive draty tahat ke stykači posuvu plynovemu ventilu a eurokoncovce..
alll napsal(a):
kupte jak aek 024 tak podavač a dejte se do vestavby do stroje až bude podvač a svem miste fungčni pak bych začal zabudovavat aek 024 když ji tak moc chcete ja bych dal ktc 112.. jednak je jednoduší astroj mate zapojen zachvili a fungční stou aek 024 to zas tak jednoduche není musi se podle schema zapojit adavat velky pozor je to odost dražší řídicí jednotka... sam jsem ji zapojoval a tvalo mito okus dele než z ktc tu bych zapojil za 10 minut ikdybych měl jednotlive draty tahat ke stykači posuvu plynovemu ventilu a eurokoncovce..
díky za radu , ještě popřemýšlím co vyberu, s elektrikou jsem "kamarád" živí mě... ale 4 kladku určitě ano .....
Mám dotaz
je možné tento posuv http://www.aek-svareci-technika.cz/zboz … -CWF-410-S namontovat obráceně upínací deskou nahoru, potřebuji to k vůli drátu (aby šel obráceně vstup-výstup).Snad to nebude vadit přítlačným kladkám a seřizovacímu přítlačnému šroubu . Děkuji za radu
vadit byto nemělo přítlačny seřizovaci šrou lze přehodit i na druhou stranu a mel by jit i přehodit smysl otačení motoru podavače přehozenim polarity ...
seřizovací šroub přehodit nejde, v přidržovacím ramínku je drážka a ta je jen jednostraná. šroub by se sklápěl směrem dovnitř což není moc šikovné