SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den, mám prosbu. Jelikož jste mi tady již dobře poradili, hledám teď radu pro známého, který si chce koupit elektrodovou svářečku. Mohli byste mi prosím říci, která ze svářeček na uvedeném odkazu je nejlepší? Myslím z prvních čtyř. Prodejce nabídl čtvrtou jako nejlepší. Také by mě zajímalo, které z těch čtyř jsou vyrobeny u nás, pokud to víte. Děkuji moc.
http://svarovaci-technika-krejcik.cz/akce/
vsetky su ok ani za jednu sa netreba hanbit,s tou vyrobou je to take domotane ze tuto otazku ti zrejme nebude vediet korektne vysvetlit ani samotny "vyrobca"
GAMA 1550 mám asi rok a zatím spokojenost, je vyrobená v Třebíči.
To ovšem domotal p. ivko, který nikdy s žádným tímto strojem nesvařoval,nevlastnil ho, neopravoval , netestoval a jen šíří své nepdložené doměnky.
Hmm, tak pokud vím tak v Česku se určo vyrábí ta Pico, ale tu ocení jen profici..........
Evik, evik, neděláš si z nás trochu legraci? Ano, EWM je špičková značka, klidně možno doporučit.
ano gamu lze rozhodně dporučit, evm je taky dobra značka. ale česka vyroba dobra volba servis je vkaždem vetším měste pokud je potřeba zatim co maji u nas udržbaři gamu 141 vplastu a maka se sní denodeně na dlou he prodlžce servis nepotřebovala ani 1x za 10 let co ji v praci a to v jakem prachu pracuje a jak je agresivní ten prach holt cement se dostane všude, froniuska co mají naopak byla behem 1 roku asi 3x na opravě vzdy se neco spalilo..
Ale jo, Vansdorf, Picomig taky, servis v Benešově, ale byl potřeba jen jednou když to jeden vidlák utopil v žumpě...hi
No a Fronius dělá myslím v Krumlově, že by se tím nějak nechtěli chlubit? asi jak to nejde přes Asii tak to není "echt český "co?
Já mám doma GAmu 165 profi (nově vyrobená dle staršího vzoru v Třebíči)- pořádnej hliníkovej chladič, pěkně zpracovaný. Sváří pěkně.- prodává ji Rulík.
ja mam gamu 160 z první serie... maka už 4 roky bez probemu..
Stránky: 1