SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím,
plánujem prerobiť svoje CO na chopper a k tomuto účelu som sa rozhodol kúpiť zopsuty invertor, ktorý vhodne prerobím. Priamo z NR (moje mesto) mi ponúka chlapík invertor GUDE140GC, ktorý nefunguje. Moja otázka je prostá: oplatí sa to vôbec kupovať? Aké sú vaše skúsenosti? Čo ma čaká pod "kapotou"? Je to vôbec dobré na varenie, alebo to mám radšej jeb.úť za psom?
Za odpovede ďakujem.
Ta druha moznost je spravna.
Výborne, presne toto som chcel počuť.. Takže konečný verdikt je ten, že opravím svoje trafákové PPčko z doby, kedy sa nerobili "oje.ané" výrobky ale poctivé aparáty. Ďakujem.
Tudiž z toho plynie otázka č. 2: má niekto schému od MIG/MAG zváračky BEZ PP124.21? Ďakujem.
ja sa tiez chystam robit mig , len ja mam na to original invertory , plosak za 90€ a vyrabat to velmi nema doma vyznam . Ja original diely len naskatulkujem a ide majitelovi ...
To už se tady kdysi diskutovalo. Záleží za jakou cenu je zničený invertor k mání a jak to vypadá uvnitř. Pokud se to někdo málo znalý snažil opravovat, tak to bude špatné.
Pokud je v pořádku ferit nebo rovnou celé feritové trafo, stačí se držet počtu závitů, kmitočtu a typu původního střídače a kolem toho postavit nový zdroj.....
Stránky: 1