SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Doporučuji Gama160.
Já ho mám a jsem spokojeny
To si nenapisal na co chces ten invertor pouzivat . Na predlzovaku ti bude robit problemy G160,166 ...Ja by investoval raz tolko a kupil si uz G1500A PCF . Su o par rokov modernejnejsie ako Gamy bez PCF... Je na Tebe kolko chces investovat ...
do 2.5 elektrody problem dělat gama 160 nebude pokud tedy nebudete vařit vic jak na 130A kabel opruřezu 3x2.5 mm2 je v pohodě i na 60M přidelším kabelu začinaji trosku problemy tak to už používam 3fazovy prodlužovak s redukcí na 1fazi ani po 120M neni problem, protože 3 f kabel ma vetší pruřez vodiču třeba k velke ciruklarce...
Já jedu taky s Gamou160 na prodlužovačku a svařuji krástně!!
Zdravím,měl bych otázku proč mi nejdou na obyč.trafu koutový sváry používám rutil ER-117 Dělá mi to že se to lepí na jednu stranu materiálu nebo na dvě ale mezi tím je díra,jako že housenky jsou na obou stranách a uprostřed nic děkuji za odpověd.
staci hledat je to tu snat stokrat skus pridat proud a var vzad mirne do kopce a hlavne trenovat a trenovat.
Par baliku elektrod a pude to samo.
Stránky: 1