SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
zdravím, mám problém, přestala svářet, chladí, kontrolky svítí, na výstupu 15 V. Co to může být za závadu? Děkuji
No , je to závada kterou neodstraníš , ale na kterou čekají všichni servisáci , kteří se ke schematu dostali . Neboj , určitě se ti dost zdejších členů ozve . Jen jeden si sem živnost dovolí dát otevřeně .
nepočítám s tím, že bych to sám opravil, a adresy servisů mám, spíš, že mne mne to zdrží, tak mi jde o to jak dlouho.
Editoval bn (01-12-2013 21:54:22)
bobiku a proc si nenapsal ze je to kondik 1uF v antistiku co je casto poruchovy ? inak oprava za vyse 20€ ...
tak to bylo jednodušší. Ráno jsem dovezl svářečku do servisu a tam po rozdělání servisák nenašel problém v relátku, které by mohlo být příčinou, tak to odnesl na zátěž a zkusil svařování a všechno v pořádku. Takže nakonec nalezena příčina v přepáleném silovém kabelu uvnitř gumy v místě východu z držáku na elektrodu. Co bylo ještě jiné docela příjemné zjištění, příznivá cena ND dodávaných výrobcem (i když nebyly potřeba). Takže prima.
Stránky: 1