SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ctěl jsem se pochlubit drobným zlepšovákem univerzálního popruhu na svářečku který jsem sám vytvořil a ušetřil mě spoustu nervů a času,mám na mysli přenášení svářečky a věčně zaháknutý kabely o nějakou armaturu, prostě hodíš svářečku na záda a řešíš pouze přívodní kabel,doufám že to usnadní život i někomu jinému,popř kdyby někdo chtěl taky takovej popruh tak tak se může ozvat.
ahoj no to je paráda,už o něm přemýšlím několik let,takže mám zájem!další dotaz bude na to za tebou,chci udělat z makrolonu posuvný vrata do garáže,tak jestli je to reálné a dobře drží,při větru nevibruje
sikovna vec,sa cudujem ze nieco podobne nenapadlo vyrobcov zvaraciek
Taky se divím, vždyť první triodyna vznikla snad před 50 lety :-)
By jsi s tou tryodinou vypadal jak snek s domeckem ps:tocive zdroje svareciho proudu se pouzivaji vic nez 80 let
Honza007 napsal(a):
By jsi s tou tryodinou vypadal jak snek s domeckem ps:tocive zdroje svareciho proudu se pouzivaji vic nez 80 let
uplně přesně se použilo dynamo pro praktické svařování elektrickýmn obloukem už v roku 1887 tudíž 127 let (nepočítaje předešlé pokusy)
liborek23 napsal(a):
Ctěl jsem se pochlubit drobným
výborná věc sice to potřebuju jednou za 10let ale až zas polezu někam po žebříku vzpomenu si na tento dobrý nápad, mám hromadu bezpečnostních postrojů - zachycovač pádu, k němu to snadno připojím na zadní karabinu.
s tou triodýnou si nedělejte p rdel, nebo to nějaký ukrajinec vezme vážně
Editoval bourač (07-03-2014 17:50:51)
Jo, takhle si hodit VTU a podobný mašinky na záda....... To by se makalo.
Problem v tom nie je na prenasanie , ale uz aby stym zvaral len tak na chrbte ... A tak je to lahucke , a nebojite sa sa magnetickej rezonancie co ta masina ma az vykon strasne velky , aj ked tieneny cez plech , ale prenika tam toho vela smogu na OBLICKY ...
JirkaodPrahy: Jsem rád že se ti můj nápad líbí,pokud budeš mít vážný zájem tak mě napiš na mail a tam se domluvíme , a k tomu Makrolonu na vratech mám 16mm-4komorovej a nic nevibruje a protože je dost silnej tak není potřeba žádná extra výztuha jak je vidět na fotu,vrata jsou 3 metryx2,7 na víšku jedno křídlo a je to super v garáži téměř nemusím svítit,a vedle mám letní kuchyň vytápěnou a tam mám taky jednu stěnu z makrolonu,prostě super věc akorát to něco stojí.
to atishajn: jasně že to září,ale co ne,navíc odejít musíš zničenej a poškozenej - neděláš modeling,prostě mi tu chybí vlákno s tématy jako elektromagnetický smog,záření.....je to fakt směšný jak každej bojuje s cigaretama a to že máš na zádech reaktor nikoho nezajímá a jsou tu i další případy tak to rozjedem????
to liborek23: no právě makrolon mě také zaujal a začínám s ním experimentovat,ta velikost je zajímavá a bál sem se toho,díky za info,až vystřízlivím písnu mejla,armáda našla jen popruhy z padáku a to je blbý,nafta taky došla a tak du na další pivko,řeším vrata 5x2.5 a asi je musím rozpůlit
to atishajn: jak chceš tak jo,po pár hodinách sváření mám v obličeji opálenou/spálenou kůži - nezávisle na kukle,je to jedno jaká je.mám velmi citlivou pokožku a spálím se i ve stínu,na slunci min. krem 50+ a i to je málo,do kukly se též mažu krémem a dobrý,ale co na to rakovina u vás ostatních??to koukáš co,nikoho by nenapadlo změřit UV A+B,mě ano když už sem čekal u očního a výsledek nechtěj vědět,bude se ti lépe spát....a hlavně výrobci to budou moci legálně dál vyrábět a vo to tu de,stějně nic lepšího/komerčního neni
jirka , ja vim velmi dobre ake to ma nasledky na zdravi ... ale je to vsecho o kouzlach , jak to prenaset . Ale zraret uz moc ... Je to jen pro bisnis , namisto zdravi ...
Stránky: 1