SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nazdarte no stalo sa mi ze mi vypisala zvaracka ERR a ked som ju po chvili vypol a chcel som ju zapnut tak mi stale vyhadzuje istice asi bude KO poradte nejaky dobry servis v okoli Puchova.Dakujem
tonino362 napsal(a):
Nazdarte no stalo sa mi ze mi vypisala zvaracka ERR a ked som ju po chvili vypol a chcel som ju zapnut tak mi stale vyhadzuje istice asi bude KO poradte nejaky dobry servis v okoli Puchova.Dakujem
Skus sa pozriet sem: http://www.kuhtreiber.cz/kontakty.html a pozri si obchodneho zastupcu pre moravu a slovensko. Mas tam telefonne cisla a mailove adresy. Su tam na to, aby si ich bombardoval otazkami.
vyrobca napsal(a):
tonino362 napsal(a):
Skus sa pozriet sem: http://www.kuhtreiber.cz/kontakty.html a pozri si obchodneho zastupcu pre moravu a slovensko. Mas tam telefonne cisla a mailove adresy. Su tam na to, aby si ich bombardoval otazkami.
Diky moc:)
Hmm, co dodat že? Známému při reklamaci podobného zázraku bylo od prodejce sděleno že to zřejmě použil v rozporu s návodem a překročil doporučené napájecí napětí v dané toleranci výrobku na což se záruka nevstahuje,ať opravu skusí zaplatit z domovní pojistky, že Vy jste s tím svářel?Kontaktovat přímo zástupce firmy je od pana Výrobca dobrý nápad tak ať vyjde.
autorizované servisy SR
TOMI WELD spol. s r.o.
Popradská 48/B
821 06Bratislava 214
tel.: +421 (252) 627 021
LUKAS LM spol.s.r.o
Palučanská 115
Liptovský Mikuláš 031 01
Tel.: +421 (0)44 5621 874
zatial neviem co a jak dal som hu pozriet jednemu manikovy uvidime zatial som poriesil Jasic tig180PII zatial mam s nou malo odzvarane uvidim dalej potom dam vediet.
Stránky: 1