SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Kdo může poradit kde sehnat schéma svářečky Hilco HM160MV .děkuji
wagnerj napsal(a):
Kdo může poradit kde sehnat schéma svářečky Hilco HM160MV .děkuji
Zdravím.Sehnat schéma pro konkrétní model svářečky je dnes problém,ale pokud napíšeš,jaké je osazení,tak by se něco možná našlo.Určitě to bude něčemu podobné,nebo něco podobné této svářečce....
Odpověď buď sem,nebo email
Editoval FEROCH (25-06-2014 20:57:20)
Dík je to celkem nová svářečka nejde vůbec a zdroj je dost netypický ,nenašel jsem žádné trafo pro spínaný zdroj obsahuje 4 relé (1k.velké a3 k.na14V , když jej zadáš na internetu tak je tam fotka a ukázka jak svařují -asi moc špatný popis ode mne , snad se někdo s ní setkal.
Tak v tom případě fotky desky a to detailně,aby šlo přečíst popisy součástek.Snad něco najdeme.
Podle jakéhosi evropského předpisu, který už platí i u nás, je elektrické schema výrobku duševním vlastnictvím a podléhá autorskému zákonu. Takže jeho šíření se stalo trestným činem. Je to další rána kutilům v oboru. Je jen otázkou času, kdy bude muset admin těchto stránek různá schemata v rubrice SVARINFO smazat.
A jednou budeme platit za kazde rosviceni zarovky ktery nam v obyvaku zapojoval svetla a zasuvky protoze schema zapojeni je jeho dusevni vlastnictvi.Vivat EU uz se to s temi predpisy dost prehani na co delame v praci (da facto vyvoj neustale opravy a upravy sechny stroje na miru zakaznika mag tig mma plazma letovani svary od 1 -15 ve vsech polohach)bych musel mit dle dnesnich norem cca 5-7 zkousek,a zamestnavatel min tak 40-50 WPS a to jsme tam dva svareci.Nezlobte ale musel jsem proste ceho je moc toho je moc.Dnes musi byt papir na kazdou sponu papirovy pytlik a vicko od lahve.
Editoval Honza007 (25-06-2014 23:38:38)
Stránky: 1