SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Nazdar tak dufam ze vas neodradi nazov viem ze je to tu 15000x preberane ale ja uz mam takmer vybrane len to pottrebujem potvrdit / vyvratit ci sa da este daco lepsie zohnat
Tak po citany fora ma velmi zaujala zvaracka
Jesic Mig 160 II seria z displejom
+ ze krasne zvara v MIG
+ za tu cenu najlepsie MAG zvaranie - hlinik a pod
+ slusne MMA
+ Slusna cena
+ Servis
OMICRON GAMASTAR 175 L
+ predfuku plynu
+ výletu drôtu
+ dofuku plynu
+ 2-takt alebo 4-takt
Dalej som sa docital ze
zvaracky PEGAS 160 MIG SYN // Omicron Gamastar 170/190 je to iste ako jasic akurat v inej ( drahsej cene a inac zabalene )
Dalsiu zvaracku mam moznost za sumu 200 euro
FK 1700Mig ale nic som a o nej nedozvedel
Dalsia otazka pre Slovenskych zvaracov uz som kontaktoval kazdy eshop co sa s tim zaobera ale Jasica nevedia nikde dodat nema niekto skusenost s nejakym kamennym obchodom ? ( teda pokial sa rozhodem pre toho jasica )
Dakujem Vam !
Jasica kupis v Bratislave u Chobolu.
Aj OMICRON-a tam maju a mas moznost si to vyskusat/porovnat je tam velmi ustretovy predavac
Doporucujem si ZAVOLAT opytat sa a dopredu dohodnut aby to bolo skladom a pripravene.
email ti nedoporucujem v predajni je taky horsi internet preto pouzi telefon alebo osobne.
Editoval novacik (08-07-2014 23:47:33)
Dakjem Vam !
Zrovna piatok idem na tyzdnovku do Bratislavy takze tam urcite zajdem !
Zrovna piatok je kratky den ak chces skusat odporucam doobeda predavac pojde presne opacne von z BA
možná bych uměl dohodnout nový stroj z alfa in za pěkný peníze. mrkněte do jejich nabídky co by se vám líbilo, pošlete a mohu zjistit cenu.
popř kontaktovat uživatele svarfora Szabitch má doma pegas 160 syn MIG a tak by třeba prodal. povýšil.
Editoval Unihero (09-07-2014 20:13:13)
Hmm, a co třeba multifunkci z PL z Fachoviec?Něco se tu už za ty lováky řešilo, když chvilku pohledáte najdete chytřejší mašinky.........
Najlepšie by bolo kúpiť to čo najviac využiješ, nie to čo má najviac funkcií. MAG zváranie je síce pekná vec, len neviem či máš predstavu o tom že potrebuješ k tomu iný technický plyn
Ja osobne by som žiadnu čínu a ani jej multifunkčné klony nekupoval
az mas nieco konkretne klidne to hod sem
no zvaranie hliniku by som par krat do roka urcite vyuzil iny plyn by problem nebol a urcite by som casom k tomu kupil aj speci horak na to
http://www.ipo-tools.com/paketna-akcijs … maska-zica
a co si myslite o tomto ? ma niekto skusenosti ?
Stránky: 1