SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím
Hledám zajištění servisu pro svářecí techniku ,dlouhodobá spolupráce
Děkuji Robert tel 774725677
a kam? trochu to konkretizuj na druhé konec republkiky tě nikdo jezdit nebude..
Omlouvám se to jsem pozapomněl uvést Uherské hradiště
Existují i jiní než Štěpánek ...
Kolego stylesi, omezte prosím své výrazivo na rady, pomoc druhým, nebo žádost o pomoc nebo radu. Mám neodbytný pocit, že váš příspěvek č.6 do této kategorie nepatří.
Vážený kolego stylesi, obvykle na obdobné příspěvky nereaguji, ale udělám výjimku.
1, Nikdo na zdejším fóru není nedotknutelý, a to ani kolega BOBOBO, na kterého narážíte. Tento letitý uživatel a přispěvatel do zdejšího fóra je zřejmě dost citlivý na často se opakující dotazy mnohdy stále stejných kolegů svářečů. Stalo se totiž zvykem, že téměř nikdo nehledá ve stovkách příspěvků řešení toho svého problému a tak se řady dotazů stále opakují. Vrcholem je pak vyjádření řady tazatelů, že nemají čas na nějaké hledání, a proto místo hledání chtějí raději podrobnou odpověď na svůj problém. A pravdou je, že kolega BOBOBO je na takové tazatele už nějak zbytečně přecitlivělý. Někdy by bylo lepší vůbec nereagovat.
2, Každý z nás může kohokoliv zde na fóru kontaktovat se specielním dotazem emailem. Já jsem takto kolegu BOBOBO kdysi požádal o radu, a protože jsem se samozřejmě podepsal, tak od té doby se "známe" jménem a příjmením. Takže žádné důvěrné oslovování či podlézání.
3, Každé internetové fórum má zpravidla nějaký systém Pravidel. Nejinak tomu je i tady. A pokud majitel tohoto webu dojde k názoru, že někdo opakovaně daná pravidla porušuje, má plné právo takového účastníka dočasně či trvale vyloučit.
4, Hovořit v Česku "za všechny" má řadu úskalí hlavně v tom, že vás pak převálcuje někdo s tím, že tedy za něj rozhodně nemluvíte atd.
5, Kdokoliv může při pocitu, že je mu ubližováno, kontaktovat Administrátora těchto stránek a upozornit ho na něčí nepřístojné chování. On jediný má pak právo veta.
6, Jestli zde budete radit a pomáhat ostatním nebo ne záleží jen na vaší úvaze.
slavik napsal(a):
Omlouvám se to jsem pozapomněl uvést Uherské hradiště
Zítra jestli si v práci (Boršice) vzpomenu, tak zjistím kdo nám dělá servis svářeček - sami si pro ně i dojedou a tak není nutné je nikam vozit...
Jedinou firmu co si teď v okolí vzpomenu je http://www.ham-zlin.cz/web/cz/svareci-t … -techniky/ Taky pokud je nějaká nouzovka a ta firma co jsem vzpomínal nemá čas, tak to řešíme tady. Jinak mají při odvozu svářečky i k zapůjčení náhradní svářečku (aby práce nestála), takže taky celkem fajn...