SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#101 16-01-2016 09:21:12

varok
Člen
Místo: Havířov

Re: Jakou svarecku na amaterske vyvarovani aut?

Co jsme kdysy měli zapůjčené v jedné firmě svářečky Kuhtreiber KIT 400 syn, protože jejich mašiny byly na opravě, tak tam už bylo všechno nastavené a uložené v paměti. Jen se přepínal hlavní přepínač, myslím že posuv se dal jemně doladit, jinak se nicnastavovat nemuselo.

Omicron GAMA 1900L HF, Omicron GAMASTAR 176L, kukla BOHLER Guardian 62

#102 16-01-2016 09:23:30

autocross
Člen
Místo: Bystřice

Re: Jakou svarecku na amaterske vyvarovani aut?

Tak jsem dneska na oranžové krabičce z číny vyzkoušel MMA a opět jsem byl příjemně překvapen jak snadností, tak výkonem. Takže jsem s nákupem opravdu spokojenej. Ale je to hlavně tím, že je to můj první invertor multifunkce, možná kdybych zkusil jiný, tak budu mluvit jinak.

Ale co nelze zpochybnit, je fakt že za 9999kč jsem dostal mnohem víc, než kdybych si třeba za 7500kč koupil nějakou odbočku + dokoupit nějakej redukčák.

Sharks 250-Y10 MIG/MMA IGBT - čínská šmajda, ale fungovala dobře, další čínské šmajdy WF Bi-Pulse 201, Parkside PPS 40, Spartus Multipro 200 a maska Predator

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla