SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
no zvazujem este stale, ten polsky weld fantasy sa mi pozdava, ale to polsko ma odradza, kvoli predoslim zlym skusenostiam s poliakmi, preto este pozeram zvaracky aj u nas, aby to u nas vedeli servisovat keby nieco, okrem tej weld fantasy ktora z sk/cz eshopov ma cca rovnake parametre a vybavu? cenovo do 1000e,pripadne lahko nad 1000
S firmou Fachoviec, ktora stroje Welder Fantasy dovaza z Azie od firmy JLT nemusis mat ziadne obavy. Ja som stroj bral priamo od nich a nebol ziadny problem.. Dokonca som im moj stroj poslal spat, pretoze som ho nevedel zapnut " vsade zhadzoval istice aj 25A, co mali chalani zle spravenu elektriku na dielnach :-) " a nebol ziadny problem. Stroju samozrejme vobec nic nebolo. Len som si zaplatil postovne hore dole ... Komunikacia s firmou je v pohode. Akorat ked mi niekto pride na dielnu a pozera na dva stroje Jet Tig III 250 a Jet Tig III 200 ze ake perfektne stroje tam mam, a poviem ze je to cina cinovata kupena v polsku, tak ide kazdy do kolien..
Editoval vyrobca (09-04-2016 21:28:12)
Pozeram som znovu ich stranku, aky je zasadny rozdiel medzi jet tig, jet tig II a jet tig III? Ide len o generacie alebo?
Já jsem také kupoval přímo od Fachowiec z Poznaně, měl jsem jisté počáteční problémy, které jsem podrobně popsal na tomto fóru. To se dá v diskuzi najít, tak jen uvedu, že jsem s řešením reklamace byl spokojen. Přístup k řešení reklamace svědčí o solidnosti firmy.
Inak to ma pomerne hlucny ventilator a nema pri MMA antistick ak si dobre pamatam tu ruzovu elektodu
Editoval ihlan (12-04-2016 18:48:10)
Stránky: 1 2