SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Hezky se to tu zvhlo
Problém s Ukrajincema je, že jejich mentalita má kousíček k ruské, a daleko k naší. Toho bych se poněkud obával.
Proti jaderným zbraním budou fungovat až zbraně lazarové, když dokážou sestřelit raketu pár desítek vteřin po startu. Ale ty budou muset být ve vesmíru, a bude jich muset být hodně. Takže jsem klidnej; mě se to netýká.
Jak říkal Kopecký: "Obávám se, že mě sexuální revoluce zastihne již nepřipraveného".
Editoval pafik1605 (24-02-2025 14:37:42)
Žádná nikdy neexistovala . Bylo to území , přes které se západní hordy celá století snažili dobýt východ . Je to jeden národ , jen je kvůli prachům oligarchové a dodnes uplácení politici rozhádali . Je to prča , když zelenej nechal přizavřít čokoládovníka . Však zelenej se rodil stejnětak Vladimírem , jako druhý a před 10 lety mluvil jenom rusky . Nakonec jejich náčelník GŠ má moskevskou školu a dodnes , jako mraky dalších , mluví také rodnou ruštinou .
Jinak joudo , o protivníkovi se píše vždy špatně . Teda jestlis nesloužil v raketových vojscích na Sibiři a dělal tam účetního , to by byla jiná . Nakonec světové lhaní v přímém přenosu o ZHN v Iráku je celosvětově známá báchorka .
pafik1605 napsal(a):
Hezky se to tu zvhlo
Proti jaderným zbraním budou fungovat až zbraně lazarové, když dokážou sestřelit raketu pár desítek vteřin po startu. Ale ty budou muset být ve vesmíru, a bude jich muset být hodně. Takže jsem klidnej; mě se to netýká.
Tak casy se meni, Arrow-3 nebo Thaad by nejspis nesouhlasily ;-) Dneska se spis hraje na zahlceni obrany, coz v pripade rusaka znamena, kolik z toho srotu dokazi dostat do vzduchu najednou.
Mnohem hur je na to Izrael, ten je prilis blizko nepriteli, takze Iran mohl zkusit krome balistickych raket pouzit i hromadu levneho srotu kratkeho doletu i dronu.
Páni kolegové, nechcete si otevřít vlastní diskuzi někde na sociální síti? Tady si zahráváte jednak s BANem, ale také s opětovnou dlouhodobou nefukčností svarfóra až si admin všimne, co se tu zase děje a začne mazat celá témata.
Uvědomte si, že se zde na fóru stejně nepřetlačíte. Každý už z principu hájí svou - i neexistující - pravdu. Navíc, lidská řeč je velice komplikovaná, ale často zavádějící. A často ani slova nestačí.
Příklad 1:
Zkuste někomu po telefonu vysvětlit, kde je pravá a kde levá strana. Nelze. Protože neexistuje žádný standard.
Příklad 2:
Prokažte po telefonu, že 1 + 1 = 2 . Nelze. Protože celá matematika je založena jen na dohodnutých výrazech, tabulkách, postupech.
Takže jsme se dohodli, že 1 % je jedno pro _ cento, tedy jedna setina jakéhokoliv celku (objemu, velikosti, koncentrace, atd.). Tedy i pro svařovací plyny.
To máš stejný, jako vnímání barev. Moje červená je velmi pravděpodobně úplně jiná, než tvoje červená. Ale jsme se dohodli,. že TOHLE je červená .
Jen to citlivě dorazím Pan Doktor mluví o idoktorech pro charona i ostatní .
bobobo napsal(a):
Jen to citlivě dorazím Pan Doktor mluví o idoktorech pro charona i ostatní .
Nechtěl jsem se účastnit politické debaty, neboť toto je technické fórum. Nicméně nedá mi to, neboť jsem tam 40 let žil a sleduju život tam i dnes. Musím uznat, že Tvůj postoj k tomu je asi nejvýstižnější. Doporučuji i poslech zde: https://youtu.be/BHXuqheuKXE
No tak pánové děkuji za informace, netušil jsem kam až se dostaneme. Takže zkusím tu Kudowu....rady tady sice jsou, že by mi to i nějaký obchoďák dovezl, ale to je to oč jsem tu žádal...nějaké tipy, adresy kontakty. Zkusím najít nějaké polské stránky s podobnou tematikou jako je Svarforum.