SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Hezky se to tu zvhlo
Problém s Ukrajincema je, že jejich mentalita má kousíček k ruské, a daleko k naší. Toho bych se poněkud obával.
Proti jaderným zbraním budou fungovat až zbraně lazarové, když dokážou sestřelit raketu pár desítek vteřin po startu. Ale ty budou muset být ve vesmíru, a bude jich muset být hodně. Takže jsem klidnej; mě se to netýká.
Jak říkal Kopecký: "Obávám se, že mě sexuální revoluce zastihne již nepřipraveného".
Editoval pafik1605 (24-02-2025 14:37:42)
Žádná nikdy neexistovala . Bylo to území , přes které se západní hordy celá století snažili dobýt východ . Je to jeden národ , jen je kvůli prachům oligarchové a dodnes uplácení politici rozhádali . Je to prča , když zelenej nechal přizavřít čokoládovníka . Však zelenej se rodil stejnětak Vladimírem , jako druhý a před 10 lety mluvil jenom rusky . Nakonec jejich náčelník GŠ má moskevskou školu a dodnes , jako mraky dalších , mluví také rodnou ruštinou .
Jinak joudo , o protivníkovi se píše vždy špatně . Teda jestlis nesloužil v raketových vojscích na Sibiři a dělal tam účetního , to by byla jiná . Nakonec světové lhaní v přímém přenosu o ZHN v Iráku je celosvětově známá báchorka .
pafik1605 napsal(a):
Hezky se to tu zvhlo
Proti jaderným zbraním budou fungovat až zbraně lazarové, když dokážou sestřelit raketu pár desítek vteřin po startu. Ale ty budou muset být ve vesmíru, a bude jich muset být hodně. Takže jsem klidnej; mě se to netýká.
Tak casy se meni, Arrow-3 nebo Thaad by nejspis nesouhlasily ;-) Dneska se spis hraje na zahlceni obrany, coz v pripade rusaka znamena, kolik z toho srotu dokazi dostat do vzduchu najednou.
Mnohem hur je na to Izrael, ten je prilis blizko nepriteli, takze Iran mohl zkusit krome balistickych raket pouzit i hromadu levneho srotu kratkeho doletu i dronu.
Páni kolegové, nechcete si otevřít vlastní diskuzi někde na sociální síti? Tady si zahráváte jednak s BANem, ale také s opětovnou dlouhodobou nefukčností svarfóra až si admin všimne, co se tu zase děje a začne mazat celá témata.
Uvědomte si, že se zde na fóru stejně nepřetlačíte. Každý už z principu hájí svou - i neexistující - pravdu. Navíc, lidská řeč je velice komplikovaná, ale často zavádějící. A často ani slova nestačí.
Příklad 1:
Zkuste někomu po telefonu vysvětlit, kde je pravá a kde levá strana. Nelze. Protože neexistuje žádný standard.
Příklad 2:
Prokažte po telefonu, že 1 + 1 = 2 . Nelze. Protože celá matematika je založena jen na dohodnutých výrazech, tabulkách, postupech.
Takže jsme se dohodli, že 1 % je jedno pro _ cento, tedy jedna setina jakéhokoliv celku (objemu, velikosti, koncentrace, atd.). Tedy i pro svařovací plyny.
To máš stejný, jako vnímání barev. Moje červená je velmi pravděpodobně úplně jiná, než tvoje červená. Ale jsme se dohodli,. že TOHLE je červená .
Jen to citlivě dorazím Pan Doktor mluví o idoktorech pro charona i ostatní .
bobobo napsal(a):
Jen to citlivě dorazím Pan Doktor mluví o idoktorech pro charona i ostatní .
Nechtěl jsem se účastnit politické debaty, neboť toto je technické fórum. Nicméně nedá mi to, neboť jsem tam 40 let žil a sleduju život tam i dnes. Musím uznat, že Tvůj postoj k tomu je asi nejvýstižnější. Doporučuji i poslech zde: https://youtu.be/BHXuqheuKXE
No tak pánové děkuji za informace, netušil jsem kam až se dostaneme. Takže zkusím tu Kudowu....rady tady sice jsou, že by mi to i nějaký obchoďák dovezl, ale to je to oč jsem tu žádal...nějaké tipy, adresy kontakty. Zkusím najít nějaké polské stránky s podobnou tematikou jako je Svarforum.
Jaký byl pravděpodobný důvod, že Rusové nezasáhli na podporu Janukoviče v roce 2014? Se slušnou pravděpodobností to byly vybudované protiraketové základny a přesvědčení o tom, že západ je přesvědčen o možnosti vymazání RF z mapy, což podle všeho Rusové nebrali na lehkou váhu. V roce 2018 Putin oznámil západu, že vyvinuli nové třídy zbraní, které jsou schopné pronikat protiraketovou obranu (Avvangard, hypersonické střely, Poseidon atd.), které tedy ruší beztrestnost případného západního útoku. Skutečně trpíte představou, že tak nějak zapomněli na udržování funkčnosti jaderné munice a celé triády? Zapomněli jste na to, jak se lipavské chtěl na podzim 2022 koupat na Krymu, jak Rusům dojdou v řádech dnů rakety, tanky, polní lopatky (vše samozřejmě na základě expertiz nejlepších odborníků). Ukrajina není jednonárodnostní, do Ukrajiny byla leninem začleněna i část jádrového Ruska i s Ruským obyvatelstvem, které ti ze západní ukrajiny(banderovci) nenávidí. Na smrt nenávidí.