SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Dobry den, mate s tímto zdrojem někdo zkušenosti ? Přemýšlím o něm na montáže kde používám elektrodu i tiga popřípadě poraďte jiny stroje ještě přemýšlím o jedné mašině Tig Böhler core 210
Co zkusit některou Gamu od Omicronu nebo třeba AlfaIn? To by jste měl i servis.
Na ne jsem slyšel špatně věci kuli dlouhým prodlužovačkám na montážích ze nevaří dobře potom
Aha, to nevím. Mám Gamu 1900L hf, ale zatím jsem převážně svařoval jen MMA. Prodlužka max. asi 30m? Nebylo poznat jestli je na prodlužce nebo přímo v zásuvce. Ono na stavbách jak někteří ví se to někdy dost o...á a používají se dlouhé metry prodlužek z marketů, které kolikrát nemají ani těch 1,5mm2. Osobní zkušenost.
Používám jen 2,5 mm prodloužky a někdy i 100m dělám odstávky na pilách takže o to se mi jedná a esab váží celkem málo a ten Böhler je zase německý výrobce a na obě servis je nebo ještě jsem přemýšlel nad Jasic
Jo Esaby jsme měli hned po převratu , když jsem dělal vodu ve Vaspu . Tam jsem měl poprvé na rameni invertor Esab a vařil vstupní portál u vstupu podpory Esabu . Jó , to jsme byli ještě mládi .