SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
No tak teraz neviem,som trocha rozčarovaný.Doposiaľ som tu čítal na fóre len same doporučenia na gamu,ale dnes som tu našiel recenziu na gamu1700l pfc ktorú som chcel.Opýtam sa preto radšej takto:Potrebujem invertor viacmenej iba na mma zváranie tak aby v pohode utiahol 3,15 elektródu a mal pfc.Na tig zatial kašlem,je pre mňa neefektívny.Plánujem si časom kúpiť ešte co2(asi niečo z druhej ruky).Rozpočet na invertor niečo okolo 300 euro.Keby bola za menej len poteší -))).Tak ktorú doporučite???Vopred všetkym ďakujem za každu radu.
Pedros-doloz120eur a kup froniusTP1500 s kablami a mas svaty pokoj:-) niekde je teraz nan akcia za 420eur s kablami a ked sa ten nahodou pokazi tak uz to potom bude v háji.....:-)
Pedros, klidně si kup GAMU 1700L PFC, je to skvělý stroj s velkým rozsahem vstupního napětí a vhodný pro dlouhé prodlužovačky. Gamy jsou odolné stroje s dobrým záručním i pozáručním servisem ( a hlavně levným ve srovnání s Froniusem ).
"Recenze" na GAMU 1700L PFC která se tu objevila je snůška nesmyslů.
Editoval josefec (02-04-2013 15:56:57)
Joe66 napsal(a):
Pedros-doloz120eur a kup froniusTP1500 s kablami a mas svaty pokoj:-) niekde je teraz nan akcia za 420eur s kablami a ked sa ten nahodou pokazi tak uz to potom bude v háji.....:-)
ten fornius stoji podle dnešniho kurzu z eura na koruny 10 800,- a to nebude cena zřejme z dph... + nejakych 22% dph cena se vyšplha k cea na 500 eur.. a to je palka... zato mužete mit i 2 gamy a nebo 1 z bohatym příslušenstvím..
Pane josefec, vo štvrtok idem na servis do ČR. Smer Drietoma Přerov. Stroj je síce čiastočne rozobratý v jednej papierovej škatuli. Kľudne pokiaľ ste po mojej trase, Vám ho doveziem a vyložím. Dám Vám cca 6-8 hodín na to aby ste si ho sfotili vy, pripojili na regulovateľnú sieť a záťaže a omerali si čo len budete chcieť.
Potom následne sa môžeme baviť pri odovzdávaní stroja rovno zoči voči o mozgovej obrne.
Inak je to pre mňa od vás iba výkrik do tmy.
Toš tak, pane josefec.
Pane Damos
Stroje GAMA 1700 PFC znám dobře, takže zapůjčit nepotřebuji, a svúj další příspěvek jsem hodil do vlákna s Vaší recenzí kam patří.
som rád že existujú ľudia čo napíšu pravdu a dodajú foto, po prečítaní o zváracích inventoroch istej českej značky ma aj prešla chuť si zadovážiť ich výrobok. Myslel som, že keď je to vyrobené v Česku, že to bude OK a nie poskladané ako v Čínskej manufaktúre. Dodám ak si robím "plošák" mam tam svojé iniciali a rok výroby.
Jedno čo ma serie že sa budem ešte dlho pri zváraní naťahovať s trafákom klasickým.
obcas sa nieco objavi aj na bazosi, napr.
http://dom.bazos.sk/inzerat/26020658/Fr … t-1500.php
vyzera byt funglovka, ale bez zaruky
Dobri den
Potrebujem poradit chcem kupit zvaracku a neviem så rozhodnut medzi gama 165 rilon 165 alebo 200 vie mi niekto poradit dakujem.
Editoval borco (31-05-2013 14:50:40)
To skus u predajcu poziadat o vyskusanie , kazda zvara akoby rovnako a su tam predsa len rozdiely ... To ked by si ich pred kupov vedel vyskusat , a potom sa rozhodnut ku kupe ....
pozri sem http://www.rilonwelding.com/
Viete lebo tu gamu mam za 220€ aj s kablami a toho rilona 200 mam za 200€ aj s kablam.
Editoval borco (31-05-2013 20:05:36)
ta gama ma servis všude, rilon bude mit servis buchvíkde...
Rilon ma zaruku u predajcu v kosiciach-ale kde sa to posiela na opravu to uz neviem a zvara pekne je aj s kablami len ma mensie napatie na prazdno-nakych 65V-gama ma viac
Zo zarukov nieje problem viem si to opatrit aj tu v Ziline.Chcem sa este opitat ci bude lesi ten rilon 160 -170€ alebo 200-200€obidve su s kablami dakujem.
Editoval borco (02-06-2013 09:46:27)